Müge Anlı Tamamı Tek Parça 12 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 12 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 12 Ekim Canlı İzle

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Hafta içi her gün seyircisi ile buluşan programda çarpıcı olaylar ele alınmaya devam ediliyor. Müge Anlı ve ekibi her sezon olduğu gibi bu sezonda olayları açığı çıkarmak için tüm gücü ile çalışıyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı hız kesmeden ekrana gelmeye devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında birçok cinayet ve kayıp olayı araştırılıyor. Olayların yargı süreci ise titizlikle takip ediliyor. Ekranların en çarpıcı programı Müge Anlı ve Tatlı Sert'te bugüne kadar 300'den fazla cinayet açığa kavuşturuldu. Cesur sunucu Müge Anlı ve ekibi ele aldığı konularla Türkiye'nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı programı ile olduğu gibi yürüttüğü birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 9 Ekim Cuma Programında Neler Oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son yayını 9 ekim cuma günü gerçekleşti. 9 ekim programında konuşulan gündemlerden biri ise geçen hafta boşanma davasının olduğu gün eşi tarafından öldürülen Bihter Yalçınsoy oldu. 31 yaşında kocası tarafından öldürülen Bihter Yalçınsoy'un annesi programa telefon ile bağlanarak kızının 7 senelik evliliğinde yaşadıklarını anlattı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının gündemlerinden biri de Hülya Şener oldu. Büyükçekmece'de kaybolan Hülya Şener'in bulunduğu ve evine döneceği programda açıklandı. 45 gündür kayıp olan Gülizar Ersöz olayı ise programda konuşulan diğer başlık oldu. 17 yaşında olan Gülizar Ersöz'ün evlenmek için 18 yaşını beklediği öğrenildi. Müge Anlı konu ile ilgili kaybolduğu dönemki yaşın 17 olduğunu ve işlemlerin bu geçerli olacak şekilde yapılması gerektiğini bildirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki en önemli gündemlerden biri olan Saliha Çalışkan ise araştırılmaya devam ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 12 Ekim Gündemleri Neler Oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekranlarda olacak. Programda Saliha Çalışkan olayındaki yeni gelişmeler konuşulacak. Saliha Çalışkan'ın boşanmak üzere olduğu eşi Tuncay'ın hakkındaki iddialar gündeme gelecek. Diğer olayların da tartışılacağı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün saat 10.00'da ATV ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.