Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 14 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda yayın hayatına başlayan program seyirciden yoğun ilgi görüyor. Eğlenceli ve bilgi dolu saatler sunan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında neşe hiç son bulmuyor. Program hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

STAR TV'nin en sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve Alişan'ın renkli sunumu ile ekrana geliyor. Programda her gün farklı konular konuşulurken, sanat dünyasının eğlenceli isimleri de konuk olarak katılıyor. Sağlık, astroloji, magazin gibi konuların konuşulduğu programa katılan konuklar da çarpıcı açıklamaları ile gündem oluyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı mutfaktan magazine, psikolojiden müziğe uzanan zengin içeriği ile hafta içi her gün saat 09.45'te seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 13 Ekim Programında Neler Oldu?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde enerji yine yüksekti. Elif Karlı ve Devran İskender'in şarkıları ile müzik şöleni yarattığı yarışmada birçok konu konuşuldu.

Demet Akalın ve Alişan'ın renkli sunumu ile ekrana gelen 13 Ekim programının diğer konuğu ise Araştırmacı Gazeteci Mehmet Ali Bulut oldu. Gazetece Kuran- Kerim'de şifalı olarak bahsedilen yiyecekler hakkında bilinmeyen noktaları anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 14 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 14 Ekim konukları da gündem yarattı. Programın dünkü yayınından sonra yeni bölüm konukları tanıtım filmi ile gösterildi.

Sabahların sevilen programına 14 Ekim günü Ebru Polat konuk olacak. Müzik köşesinde Ebru Polat stüdyoyu eğlendirecekken, Uzman Psikolog Esra Ezmeci ve Uzman Psikolog Ramazan Saygın Şimşek evlilik hakkında bilgi verecek. Programın sağlık köşesinde ise İpek Kuşçu var. İpek Kuşçu probiyotik tarifleri ile seyirciye sağlıklı yaşamın sırlarını verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.