Müge Anlı Tamamı Tek Parça 16 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 16 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 16 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hız kesmeden devam ediyor. Her gün birbirinden farklı çarpıcı gündemlerin ekrana taşındığı program izleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor. Türkiye'nin gündemini belirleyen konuları ele alan Müge Anlı ve ekibi bu sezonda gerçekleri ortaya çıkarmak için var gücüyle çalışıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert uzun yıllardır yayın hayatına devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi bugüne kadar çözdüğü 300 tane cinayet ve bulduğu binlerce kayıp ile Türkiye'nin en güvenilir programı olmaya devam ediyor. Müge Anlı programında ekrana taşıdığı çarpıcı olaylar ve araştırmacı kişiliği ile olduğu gibi sürdürdüğü birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevilen sunucu hafta içi her gün seyircisi ile buluşuyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında 15 Ekim Günü Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde ele alınan gündemlerdeki gelişmeler izleyicilerle paylaşıldı. Müge Anlı'da uzun zamandır konuşulan Saliha Çalışkan olayında henüz sonuca varılamadı. Birbirini suçlayan iki tarafında olduğu olayda Müge Anlı ve ekibi Saliha Çalışkan'a ne olduğunu araştırmaya devam ediyor.

Müge Anlı'nın 15 Ekim programında Aydın Didim'de ortadan kaybolan Hatice Tusu'nun son durumu konuşuldu. Eşyaları evinin yakınında bulunan emekli hemşirenin kaçırıldığı düşünülüyor. Konu ile ilgili tüm gelişmeler Müge Anlı tarafından seyirciye aktarıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dünkü bölümünde Antalya'daki mahkemeden canlı yayın yapıldı. 92 yaşındaki Gülsüm Çınar'ın iki kızı ve damadının cinayetle suçlandığı mahkeme canlı yayında gösterildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 16 Ekim Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Saliha Çalışkan olayındaki son durumun aktarılacağı ve Hatice Tusu olayındaki gelişmelerin konuşulacağı program bugün saat 10.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.