Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Ekim 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 20 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 20 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı müge Anlı İle Tatlı Sert tüm hızı ile devam ediyor. Yayınlandığı hergün reyting rekorları kıran programda Tükiye'nin gündemini belirleyen çarpıcı olaylar ele alınmaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert uzun yıllardır olduğu gibi hafta içi her gün ATV  ekranlarında yayınlanıyor. Program saat 10.002da izleyicisi ile buluşuyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı kayıp ve cinayet olayları ele alınıyor. Müge Anlı ve ekibinin çalışmaları ile birçok sır açığa çıkarılıyor. Programda bugüne kadar birçok cinayet çözüldü ve binlerce kayıp bulundu. Hasret çeken ailelerin de bir araya geldiği gündüz kuşağı programında heyecan her bölüm devam ediyor. İçinde bulunduğu sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Müge Anlı izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Ekimde Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün inanılmaz gündemler ele alındı ve çarpıcı gelişmeler ekrana taşındı. Programın dün yayınlanan bölümündeki en çarpıcı gündem ise Hatice Tusu oldu. Müge Anlı Hatice Tusu'nun öldürüldüğünü açıkladı. Suat Aksoy tarafından öldürülen kadının Hisar Mahallesi'ndeki bataklığa gömüldüğü ve parmaklarının dışarda kalması ile cesedinin bulunduğu açıklandı. Müge Anlı ve Tatlı Sert programında bir süredir aranan Hatice Tusu'nun davası ve ölümünün ayrıntıları da programda konuşuldu.

Müge Anlı'nın dün yayınlanan programında ele alınan diğer gündemler ise kayıp Akile Ay ile ilgili gelişmeler ve Şükran Sakın'ın 32 yıl önce bıraktığı bebeğinin aranması oldu. Müge Anlı 2,5 yıldır kayıp olan Saliha Çalışkan olayı ile ilgili yani açılamaları da programda paylaştı. Bayram Bey'in Saliha Çalışkan'ın onun evine hiç gelmediğini söylemesi ve taşındığını belirtmesi kafalarda şüphe bıraktı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 20 Ekim Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının merakla beklenen yeni bölümü bugün yayınlanacak. Müge Anlı gündemlerle ilgili yeni gelişmeleri ve ayrıntıları izleyici ile paylaşacak. Yeni gündemlerinde ele alınacağı program bugün saat 10.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.