Müge Anlı Tamamı Tek Parça 22 Ekim 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 22 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 22 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının rakipsiz gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm hızı ile devam ediyor. Reyting rekortmeni programda yaşananlar seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programındaki birbirinden çarpıcı olaylar Türkiye'nin gündemini belirliyor. Müge Anlı'nın sevilen programı hafta içi her gün saat 10.00'da ekrana gelmeye devam ediyor.

Ekranların cesur sunucusu Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen programda cinayetler çözülüyor, kayıplar bulunuyor ve aileler bir araya getiriliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı uzun yıllardır olduğu gibi bu sezonda en çarpıcı olayları ekrana taşımaya devam ediyor. ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağında birçok gerçek aydınlatılıyor. Müge Anlı ve ekibinin araştırmaları seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Programın sunucusu, araştırmacı gazeteci Müge Anlı içinde bulunduğu sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 21 Ekimde Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde yine birçok gelişme yaşandı. Buluşmalarla stüdyoda duygusal anlar yaşanırken, gündemlerdeki gelişmelerde şaşkınlık yarattı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının dünkü yayınında yine birden fazla gündem ele alındı.

Müge Anlı'nın sevilen programındaki anne oğul kavuşması milyonları erkana kilitledi. 32 yıl önce bebeğini Sirkeci Tren Garı'na bırakan Şükran Sakin 21 ekim programında oğlu ile kavuştu. Müge Anlı'nın Şükran Sakin'in bebek yaşta bıraktığı çocuğunu bulması ve stüdyoya getirmesi ile duygusal anlar yaşandı. Programın daha önceki bölümlerinde Şükran Sakin'in hayat hikayesi izleyenleri üzmüştü. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının diğer çarpıcı gündemi ise Saliha Çalışkan oldu. Programda 2.5 yıldır kayıp olan Saliha Çalışkan'ın en son görüştüğü kişiler ve şüpheliler konuşuldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 22 Ekim Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yeni gündem ve gelişmelerde bugün yeniden ekrana gelecek. Reyting rekortmeni programda Saliha Çalışkan olayındaki gelişmeler konuşulacak. Birçok farklı gündemin de ele alınacağı program bugün saat 10.00'da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.