Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Ekim 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 22 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 22 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 22 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 22 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un reality programı bu sezonda tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen program ilgi ile takip ediliyor. Esra Erol'un sunumu ile yayınlanan programda yaşanan gelişmeler merakla izleniyor. Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programda birçok gündem ele alınıyor. Sevilen reality programında DNA testleri ile gerçekler ortaya çıkarılıyor. Dağılmış aileler bir araya getiriliyor, aldatmalar çözülüyor ve kayıplar bulunuyor. Birçok konunun aydınlığa kavuşturulduğu programda Esra Erol mağdurların yanında oluyor. Çarpıcı gündemleri ile çok konuşulan reality programı hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan Esra Erol programı ile olduğu gibi yardım kampanyaları ile de adından söz ettiriyor.

Esra Erol'da 21 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un sevilen reality programında dün yine birbirinden inanılmaz olaylar ekrana taşındı. Yüzleşmelerin de yaşandığı programda yaşananlar izleyicilere şaşkınlık yaşattı.

Esra Erol'un 21 ekim programında 19 yaşındaki Doğan'ın anne baba iddialarının gerçekliği ortaya çıkacak. Esra Erol'da Aslan Sarıcan'ın babası ve Nilgün hanımın da annesi olduğunu iddia eden Doğan'a DNA testi yapılacak. Resmi nikahlı evliliği olan Aycan'ın başka bir adamla düğün yapması gündem olmuştu. Özbay Özışık kendisi ile evliyken Nuri Gerçek ile davullu zurnalı düğün yapan karısı Aycan ile yüzleşti. Esra Erol'daki bir diğer buluşma ise kendini fala kaptırıp evdeki eşyaları satan karısı Yasemin ve Kenan arasında oldu. Kızları Melisa'nın kaybolması ve evlenmesi üzerine ne yapacağını bilemeyen ve kızlarına ulaşamayan aile de Esra Erol'da dertlerini anlattı.

Esra Erol'da 22 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'da dün yaşananlardan sonra yüzleşmelerin nasıl devam edeceği merak ediliyor. Programın bugünkü bölümünde Doğan'ın Aslan Sarıcan ve Nilgün'ün çocukları olup olmadığı ortaya çıkacak. Diğer taraftan dün başlayan yüzleşmeler ise devam edecek. Program yeni bölümü ile bugün saat 16.20'de ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.