Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un reality programı akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Esra Erol hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında izleyicisi ile buluşuyor. Sevilen reality programı saat 16.20'de ekrana geliyor.

Esra Erol'un uzun yıllardır devam ettiği programında DNA testleri ile aileler bir araya getiriliyor, kayıplar bulunuyor ve bilinmeyenler ortaya çıkarılıyor. Birçok mağdur olmuş kişiye programının kapılarını açan Esra Erol yardım kampanyaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Esra Erol'un reality programında ekrana taşınan inanılmaz olaylar izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Esra Erol'da 22 Ekim Programında Neler Oldu?

Esra Erol'un reality programında dün yine birçok gelişme yaşandı. Programa konu olan olaylarda yaşanan çarpıcı gelişmeler ekrana gelmeye devam ediyor.

Esra Erol'da dün haftalar önce ailesini bulmak için gelen Ayşenur ile Doğan Emre'nin kardeş çıkması stüdyoda duygusal anlara sebep oldu. Nilgün hanım ve üç çocuğunun buluşması izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Nilgün hanım bugünlere nasıl geldiğini canlı yayında anlattı. Nilgün hanımın nikahlı eşi ve Emrah'ın babası olan Ahmet Bey de programa katıldı.

Esra Erol'un reality programına konu olan ve gündeme bomba gibi düşen Aycan hanım, 8 ay sonra çocuğunu ilk kez gördü. Nikahlı eşi Özbay Özışık'ı bırakıp Nuri  Bey ile düğün yapan Aycan canlı yayında yaşananları anlattı. Kızları kaybolduğu için Esra Erol'a gelen ailenin kızı Melisa bulundu. Esra Erol'un bulduğu Melisa ailesi ile kavuştu. Melisa'nın nerede olduğu da programda konuşuldu.

Esra Erol 23 Ekim Gündemleri

Esra Erol'da ele alınan çarpıcı gündemler yeni gelişmeler ve bilinmeyenlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Nilgün hanım ve Ahmet Bey'in yaşananları anlatacağı 23 Ekimde Aycan ve Özbay Özışık olayının da ayrıntıları konuşulacak. Esra Erol yeni gelişmelerin aktarılacağı bölümü ile bugün saat 16.20'de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.