Arka Sokaklar Dizisi 562. Bölüm Full İzle! 23 Ekim Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 562. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 562. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 562. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Arka Sokaklar dizisi bu sezonda hız kesmeden devam ediyor. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin her bölümü izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Aksiyon dolu sahneleri ile sevilen dizi her hafta cuma günleri saat 20.00'da Kanal D'de yayınlanıyor.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin oynadığı Arka Sokaklar dizisi asayişte görevli özel bir ekibin maceralarını anlatıyor. İşlerini severek yapan bu özel ekibin aile hayatlarının da ekrana taşındığı dizi yıllardır ilgi ile takip ediliyor. Ekranların en uzun solukları yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisinde heyecan hiç son bulmuyor.

Arka Sokaklar Dizisi 561. Bölümde Neler Oldu?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan 561. bölümünde heyecan yine zirveye çıktı. Mesut ve Ali'nin ayrı ayrı dertlerle boğuştuğu bölümde ekip yine işinin başına geçti.

Arka Sokaklar dizisinin 561. bölümünde Mesut her ne kadar yasak olsa da cezaevindeki Tunç'u görmek ister. Cezaevi müdürü Macit ile görüşen Mesut Tunç'la görüşmeyi başarır. Oğlunu cezaevinde ziyaret eden Mesut anlattıkları karşısında deliye döner. Özcan'ın Tunç'u ziyarete gelmesi ve babasının arkadaşı olduğunu söylemesi ile cezaevi müdürü Macit de Tunç'un hayatı için endişe duymaya başlar. Bu sırada Ali ise bambaşka bir mesele ile uğraşmaktadır. Pınar okula yeni tayin olan öğretmen Buket ile arkadaş olur. Buket'in çok uzun zamandır peşinde olan Şükrü'den kurtulacağını düşünerek İstanbul'a tayin olmuştur. Ama Şükrü de peşinden İstanbul'a gelmiştir. Şükrü o kadar takıntılıdır ki Buket'e ulaşmak için Pınar'ı bile rahatsız eder. Durumu fark eden Ali ise konuyu emniyete taşır ve Şükrü'yü tutuklar. Ancak Şükrü mahkemede salıverilir. Dışarı çıkmayı başaran Şükrü zaten kolu kırık olan Ali'yi döver. Dayak yiyen Ali Şükrü'ye iyice bilenir.

Arka Sokaklar Dizisi 562. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünden sonra Ali'nin Şükrü'ye ne yapacağı ve Tunç'un durumu merak ediliyor. Tunç'u cezaevinden çıkarmak isteyen ekibin neler yapacağını izleyeceğimiz 562. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Kanal D'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.