Ramo Dizisi 17. Bölüm Full İzle! 23 Ekim Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 17. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 17. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 17. Bölüm izle ve Ramo 17. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 17. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo ikinci sezonu ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. İlk bölümünden beri merakla takip edilen dizinin aksiyon dolu sahneleri dikkat çekiyor. Her bölümü iler seyircinin takdirini kazanan Ramo dizisi yeni bölümleri ile cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve İdil Fırat gibi isimlerin oynadığı Ramo dizisi çarpıcı hikayesi ile de ilgi çekiyor. Adanalı bir genç olan Ramo'nun adalet için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizide hem aile hem aşk hem de düşmanlık konuları ele alınıyor. Senaryosu ile sevilen dizinin hareketli sahneleri de dikkat çekiyor. Sezonun iddialı dizilerinden Ramo her hafta yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Ramo Dizisi 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde heyecan yine zirveye çıktı. Ramo'nun akıl almaz işleri ise seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Ramo dizisinin geçen hafta yayınlanan 16. bölümünde Cihangir Kürşat'a Ramo'yu yok etme emrini verir. Ramo ve ailesinin peşine düşen Kürşat İstanbul'un altını üstüne getirmeye çalışır. Ramo'nun ailesini kurtarmak için plan yapması gerekmektedir. Bu sırada Nehir Ramo ile Sibel'in arasında bir şey olduğundan şüphelenmeye devam eder. Aralarında bir şey olmadığını kanıtlamaya çalışan Sibel ise Nehir'e Ramo hakkında yalanlar söyler.

Ramo ile ailesini bitirmek için her yeri arayan Kürşat ise bir sürpriz ile karşılaşır. Ramo hiç beklemediği bir anda karşısına çıkar. Yeni planlar yapan Ramo'nun bu hareketi Cihangir'i bile şaşırtır.

Ramo Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin 16. bölümünden sonra Ramo'nun ne yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Dizinin merakla beklenen 17. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Fragmanda Ramo ve Sibel yakınlaşması dikkat çekiyor. Cihangir ve Ramo çatışmasının da yön değiştireceği 17. bölüm heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.