Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 26 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 26 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 26 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 26 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 26 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen reality programı Esra Erol tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden program Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında yer alıyor. Çarpıcı gündemleri ile olay yaratan program hafta içi her gün saat 16.20'de yayınlanıyor.

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol'un sunumu ile ekrana gelen reality programında DNA testi ile aileler bulunuyor, bir araya getiriliyor. Kayıplarında bulunduğu programda birbirinden inanılmaz gelişmeler yaşanıyor. Esra Erol ve ekibi bu sezonda da kayıpları bulmak, aileleri bir araya getirmek ve gerçekleri ortaya çıkarmak için çalışmaya devam ediyor. Sevilen reality programının sunucusu Esra Erol programda mağdurlara yardım etmeye devam ediyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi başlattığı yardım kampanyaları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 23 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programı yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Akıl almaz gündemlerin yaşandığı programda her bölüm beklenmedik gelişmeler ortaya çıkıyor.

Esra Erol'un 23 ekim programında yıllar önce babası Ahmet Filiz'in kendisine benzemediği gerekçesi ile kabul etmediği Emrah'ın DNA testi sonucu açıklandı. Programa ailesini katılmak için gelen Ayşenur'un abisi olan Emrah, Nilgün Alpak'ın resmi nikahlı eşi Ahmet Filiz'den olan tek çocuğu çıktı. Uzun zaman önce reddedilen Emrah DNA testi sonucu Ahmet Filiz'in oğlu çıktı. Öte yandan Doğan'ın iddiası ise Aslan Sarıcan'ın babası olduğu yönünde. Nilgün Alpak ve çocuklarının kavuşma hikayesi yeni gelişmelerle ekrana gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 26 Ekim Pazartesi Gündemleri Neler?

Esra Erol 26 ekim programı ile yeni haftaya başlayacak. Çocuklarına sahip çıkmadığı için Esra Erol'un hakkında yasal işlem başlattığı Nilgün Alpak'a ne olacağı merak ediliyor. Karısı Nazile'nin kaçması ile programa gelen Mustafa Bey'in yeni iddiaları dinlenecek. Esra Erol yeni haftanın ilk programı ile bugün saat 16.20'de ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.