Müge Anlı Tamamı Tek Parça 27 Ekim 2020 Salı ATV Canlı izle!

Müge Anlı 27 Ekim canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı 27 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Müge Anlı İle Tatlı Sert programı hız kesmeden devam ediyor. Reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert çarpıcı olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen gündüz kuşağı programı hafta içi her gün saat 10.00'da ekrana geliyor.

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen gündüz kuşağı programı ele alınan olaylarla Türkiye'nin gündemini belirlemeye devam ediliyor. Müge Anlı ve ekibi yıllardır olduğu gibi kayıpları bulmaya ve ailelere bir araya getirmeye, şüpheli cinayetleri açığa çıkarmaya devam ediyor. Birçok konuya ışık tutan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı gündem yaratan olaylar ve gelişmeler ile ekrana gelmeye devam ediyor. Müge Anlı programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında dün yine birden fazla gündem ele alındı. Programa kızları Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü sebebi ile başvuran aile Müge Anlı'nın konuyu aydınlatmasını bekliyor. Filiz Akyüz'ün boşanmak üzere olduğu kocasının şüpheli durumda olduğu ölümün ayrıntıları 26 Ekim programında tartışıldı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında katılan makine mühendisi gaz sızıntısından ölen Filiz Akyüz'ün durumunu yorumladı.

Müge Anlı'nın 26 Ekim yayınında ele alınan diğer gündemlerden biri de 75 yaşındaki İbrahim Kaynak'ın ölümü oldu. 75 yaşındaki emekli adamın borç verdiği akrabaları ise şüpheli olarak değerlendiriliyor. Emekli gurbetçinin kim tarafından öldürüldüğü tartışılmaya devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 27 Ekim Gündemleri Neler?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının bugün yayınlanacak bölümünde Filiz Akyüz ve İbrahim Kaynak cinayetleri gündem olmaya devam edecek. Şüpheli iki cinayetle ilgili yeni gelişmeler izleyici ile paylaşılacak. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının merakla beklenen yeni yayını bugün saat 10.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.