Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Ekim 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Erol 27 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 27 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 27 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Erol 27 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un reality programı bu sezonda tüm hızı ile devam ediyor. Hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında yayınlanan Esra Erol büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Sevilen ikindi kuşağı programı saat 16.20'de ekrana geliyor.

Esra Erol'un uzun yıllardır ekrana gelen reality programında kayıplar bulunuyor, DNA testleri ile gerçekler ortaya çıkıyor ve aileler bir araya getiriliyor. Esra Erol ve ekibinin çalışmaları ile birçok gerçek aydınlatılıyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol'un sunumu ile ekrana gelen programda yaşananlar Türkiye'nin gündemine oturuyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi yardım kampanyaları ile de mağdurlara destek olmaya devam ediyor.

Esra Erol'da 26 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programında yeni haftanın ilk yayını dün ekrana geldi. 26 ekim programında yine birçok gündem konuşuldu. Haftalardır programda öneli yer tutan Nilgün Apak ve çocuklarının kavuşma hikayesinde yeni gelişmeler yaşandı. Emrah'ın babası olan Ahmet Filiz'in talepleri seyirciyi şaşırtıyor. Baba oğul arasındaki gerilim ise devam ediyor.

Esra Erol'da konuşulan gündemlerden Nazile'nin evden kaçıp Davut isimli kişi ile beraber yaşamaya başlaması. Evli olan Nazile'nin eşi durumdan yakınırken, Davut'un karısı da canlı yayına katılıp konuştu. Esra Erol'da bulunana Melisa'nın gizlice evlendiği İsmet Can'la durumu ve babası ile ilişkisinin düzelip düzelmediği de konuşulan gündemlerden biri olmaya devam ediyor. Karısı Rahime'nin oğulları Yusuf'la beraber ortadan kaybolması üzerine Esra Erol'a katılan Recep Bey isyan ediyor. Karısı ve oğlu 4 aydır kayıp olan Recep Bey Esra Erol'dan yardım istiyor. Programda 12 Ağustos'tan beri kayıp olan Rabia Bulur ile ilgili yeni gelişmeler de seyirciye aktarıldı.

Esra Erol 27 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'un reality programı yeni gündem ve gelişmelerle ekrana gelmeye devam ediyor. 27 Ekim programında ele alınan olaylarda yaşanan gelişmeler izleyici ile paylaşılacak. Esra Erol bugün saat 16.20'de sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.