MasterChef Tek Parça 27 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 87. Bölüm Full İzle!

Masterchef 27 Ekim Full tek parça izle, Masterchef 87. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 87. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 27 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 27 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında her hafta birbirinden zorlu yarışmalar izleyiciyi ekrana kilitliyor. Türkiye'nin en iyi şefinin arandığı MasterChef Türkiye programı TV8 ekranlarında pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Profesyonel ve deneyimli şefler yarışmacılardan belli sürelerde zorlu yemekleri en iyi şekilde hazırlamasını istiyor. Yarışmacılar kimi zaman takım halinde kimi zamansa bireysel olarak en iyi sunumu hazırlamak için mücadele ediyor. MasterChef Türkiye programının heyecan dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 26 Ekimde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programında Berker'in elenmesinden sonra 26 ekim pazartesi akşamı yeni haftaya başlandı. Her pazartesi olduğu gibi 26 Ekim programında kaptanlık düellosu yapıldı ve takımlar yeniden kuruldu. MasterChef Türkiye'de dün akşam yarışmacılar kaptanlık düellosu için kayseri yağlaması yaptı. 45 dakikanın sonunda şefler tadım yaptı. Kayseri yağlamasını en iyi yapan isim Özgül oldu. Mavi takımın kaptanlığına seçilen Özgül, kırmızı takımın kaptanı olarak Tanya'yı seçti. Takım kaptanları belli olduktan sonra takımlarında belirlenmesi ile dokunulmazlık oyununa geçildi.

Şefler dokunulmazlık oyunu için Özgül ve Tanya'dan 40 dakika içinde İzmir bomba yapmalarını istedi. İzmir bombayı en iyi yapan Tanya dokunulmazlığı kazandı. Tanya Barbaros'u kendi takımına alıp, Sefa'yı kırmızı takıma gönderdi.

MasterChef Türkiye 27 Ekim Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye yarışmasının pazartesi günü yayınlanan bölümünde takımların yeniden kurulması ile heyecan artmaya başladı. Seyirci yeni haftada eleme adaylarının kimler olacağını şimdiden merak ediyor. MasterChef Türkiye takımların oynayacağı dokunulmazlık oyunu ile bu akşam saat 20.00'da TV8'de ekrana gelecek. Yarışmanın 27 Ekim bölümünde dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı ve ilk iki eleme adayının kimler olacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022