Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 30 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 30 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 30 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 30 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 30 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında 12 sezondur yayın hayatına devam eden Esra Erol bu sezonda ilgi ile takip ediliyor. Hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında yer alan Esra Erol'un reality programında inanılmaz olaylar ele alınıyor. Birbirinden çarpıcı gündemlerle ekrana damgasını vuran Esra Erol, Türkiye'nin gündeminde de önemli bir yer tutuyor. İlgi ile izlenen reality program hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol'un başarılı sunumu ile ekrana gelen reality programda birçok mağdura yardım ediliyor. Esra Erol DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkarıp aileleri kavuşturuyor, kayıpları buluyor ve inanılmaz aile dramlarını ekrana taşıyor. Bugüne kadar birçok kişiyi ailesine kavuşturan Esra Erol Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Sevilen sunucu Esra Erol programı ile olduğu gibi içinde bulunduğu yardım kampanyaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 29 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un 29 Ekim programında yine birçok farklı gündem ele alındı. Kayıp olaylarının ve çeşitli aile dramlarının ele alındığı programın 29 Ekim yayınında yaşanan yüzleşme izleyenleri şaşırttı.

Esra Erol'un reality programının dünkü bölümünde karısı Sevil'in Sefer isimli kişi ile kaçmasından dolayı programa katılan Mustafa büyük yüzleşme yaşadı. Karısı Sevil ve sevgilisi Sefer'in sosyal medyaya koydukları fotoğrafların gündem yarattığı programın 29 Ekim yayınında Sevil ve Mustafa yüzleşti. Esra Erol'un dünkü yayınında bebeğini satmak istediğine yönelik iddiaların bulunduğu Sibel'in durumu tartışılmaya devam etti. 4 aylıkken bebeğini taksici Şükrü ve eşi Hatice'ye bırakan Sibel'in neden 5 ay boyunca bebeğini aramadığı merak ediliyor. 9 aylık bebeğini satacağına yönelik iddiaların ortaya atıldığı Sibel canlı yayında yeni açıklamalar yaptı. Programın diğer bir gündemi ise 3 Ekim'den beri 2 yaşındaki kızı Nursel'den haber alamayan Şeyma oldu. Kocası Sercan'ın kızını alıp kaçtığını söyleyen Şeyma, küçük kızının hayatından endişe ediyor.

Esra Erol'un 30 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol 30 Ekim programı ile bugün yeniden ekrana gelecek. Mustafa ve Sevil'in son durumunun belli olacağı programda Şeyma'nın kızı Nursel'in yeri hakkında yeni ortaya çıkan ayrıntılar ekrana taşınacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.