Kalk Gidelim 127. Bölüm Full İzle! 31 Ekim Kalk Gidelim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

En eğlenceli ve en sevilen diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisine ulaşmak ve son bölümlerini izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Kalk Gidelim 127. Bölüm izlemek ya da Kalk Gidelim son bölüm izlemek için tıklayabilirsiniz ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim 127. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız bölüme ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kalk Gidelim 127. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kalk Gidelim yeni bölümü ile 31 Ekim Cumartesi akşamı ekranda sevenleri ile buluşacak. En son bölümünde seyircilere keyif dolu anlar yaşatan Kalk Gidelim yeni bölümünde de yine seyircilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Erkan Sever, Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Emin Gürsoy gibi isimlerin oynadığı Kalk Gidelim’in çekimleri İstanbul’un dışında yapılıyor. Ailesinden ayrılarak İstanbul’a yerleşmiş olan Mustafa Ali’nin sahip olduğu şirket iflas edince, zenginlik karşıtı olan eşi ve lüks hayata alışmış çocuğu ile birlikte köye dönmek zorunda kalırlar. Ancak zengin yaşamı sürmeye alıştığı için köye dönüş yapmak son derece komik anların yaşanmasına neden olacaktır.

Kalk Gidelim 126. Bölümde Neler Olmuştu?

Sevilen dizi Kalk Gidelim 126. Bölümde izleyicilere eğlence dolu anlar yaşatmıştı. Kelle İsmail’in gelerek kızına Samim’i isteyecek olması Samim’i son derece gergin bir hale getirmiştir. Günün sonunda ise İsmail’in Samim için getirmiş olduğu hediye bardağı taşıran son damla haline gelmiştir. Samim bu durumda da herkese küsmüştü.

Sevda’nın ise Perihan’dan almış olduğu zayıflama haplarını yutmuş olduğundan kimsenin haberi bulunmamaktadır. Sevda için bu durum bir anlık unutkanlığa neden olmuş ve Sevda durumu idare ederek kaçamak yanıtlar vermiştir. Eve tesisatçıların çağıran ve boruları tamir ettiren Seyfettin ile ustalar arasında da adeta savaş çıkmıştı ve Seyfettin onlara adeta ahlak dersi vermişti. Ama ahlak dersi dozunu fazla kaçırınca ortaya ise komik görüntüler çıkmıştı.

Meryem ise bu esnada yoğurthanede yoğurtların kaya gibi maya olmasından sonra Ercan’a olan güveni artmıştır. Ercan sayesinde ise işlerin düzeleceğini ve Ercan’ın uğur getirdiğini düşünmeye başlar. Ama Sadık, Ercan’ın yaptığı hareketlerden şüphelenmeye başlamıştı. Veli Demir ve Duru’nun yaptığı etkinlikte de köye yakışır bir Cumhuriyet bayramı kutlaması yapılmış ve böylece önemli mesajlar verilmişti.

Kalk Gidelim 127. Bölüm Yayınlandı mı?

Kalk Gidelim 127. Bölüm Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Eğlencenin, çekişmenin ve özel mesajların dolu olduğu bu bölüm de yer yer hüzün yer yer ise mutluluk vererek seyirciye özel anlar yaşatacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.