Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 2 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 2 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı ekrana taşıdığı birbirinden çarpıcı olaylar ile Türkiye'nin gündemini belirliyor. ATV'nin reyting rekortmeni programı hafta içi her gün izleyiciyi ekrana kilitliyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen programda şüpheli cinayetler aydınlatılıyor. Bugüne kadar birçok cinayeti açıklığa kavuşturan Müge Anlı, kayıpları bulmaya ve aileleri bir araya getirmeye devam ediyor. Müge Anlı ve ekibinin çalışmaları ile tüm hızı ile ekrana gelen program yayınlanan her bölümü ile akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Müge Anlı programı ile olduğu gibi içinde bulunduğu birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 30 Ekimde Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 30 ekim günü haftanın son yayınını yaptı. Programın cuma günü yayınlanan bölümünde yine ilginç olaylar ele alındı. Çarpıcı olay ve gelişmelerin ekrana geldiği Müge Anlı'nın 30 ekim yayınında yaşadıklarını anlatan Zeynep Bıyık Türkiye'nin gündemine oturdu. Oğlunun ve gelininin suçlamaları ile mal varlığından olan Zeynep Bıyık'ın hikayesi izleyenleri şaşırttı. Gayrimenkullerini oğlunun kayınbiraderi ve baldızına kaptıran 84 yaşındaki Zeynep Bıyık'ın mallarını geri alıp alamayacağı merak ediliyor.

Müge Anlı'nın 30 ekim programında geçen haftalarda ekrana gelen Filiz Akyüz'ün ölümü ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler paylaşıldı. Bir çocuk annesi Filiz Akyüz'ün ölümünden kimin sorumlu olduğu tartışılmaya devam edildi. Programın yeni gündemlerinden biri ise Zeliha ve Cevdet Uysal çiftinin kaybı oldu. Çocuklarını uğurladıktan sonra ortadan kaybolan çiftin nerede olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 2 Kasım Gündemleri

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 2 kasın günü haftanın ilk yayını ile ekrana gelecek. 2 Kasım Pazartesi günü ekrana gelecek programda Zeynep Bıyık'ın yaşadıkları ve Filiz Akyüz'ün şüpheli ölümü konuşulmaya devam edilecek. Müge Anlı'nın 2 kasım programında günlerdir kayıp olan emekli astsubay Remiz Beyazıt ile ilgili ulaşılan gelişmeler de ekrana taşınacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.