Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 2 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 2 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 2 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 2 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında 12 sezondur yayın hayatına devam eden Esra Erol ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programında sonra ekrana gelen Esra Erol, ikindi kuşağının en çok seyredilen programı oluyor. Sevilen reality şov programı hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Esra Erol'un reality programında birbirinden çarpıcı ve akıl almaz olaylar ekrana taşınıyor. Uzun zamandır yayınlanan programda DNA testleri ile gerçekler ortaya çıkartılıyor, aileler bir araya getiriliyor. Esra Erol'un reality programında kayıplar bulunmaya ve gizli kalmış sırlar açığa çıkartılmaya devam ediliyor. Esra Erol ve ekibi birçok mağdura yardım ediyor. Programın sevilen sunucusu Esra Erol, programı ile olduğu gibi yardım kampanyaları ile de birçok mağdur kişiye destek oluyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden biri olan Esra Erol, izleyicisini hafta içi hergün ekrana kilitliyor.

Esra Erol 30 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programı 30 Ekimde ekrana gelen bölümü ile yine inanılmaz gündemleri izleyicisi ile buluşturdu. Birçok olayın konuşulduğu 30 Ekim programında yüzleşmeler de yaşandı.

Esra Erol'un 30 Ekim programında Sercan ve Şeyma'nın yüzleşmesi ekrana geldi. Kocası Sercan 2 yaşındaki kızları Nursel'i de alıp ortadan kaybolduğu için Esra Erol'a gelen Şeyma cuma günü yayınlanan programda kocası ile yüzleşti. Esra Erol'da gündem olan bir diğer isim ise Sevil Benli oldu. Mustafa Benli eşi Sevil Benli'nin 10 gün önce gece yarısı terk ettiği eve hala dönmemesi üzerine Esra Erol'a başvurdu. Eşi Sevil Benli'nin Sefer isimli kişi ile kaçtığını söyleyen Mustafa Benli konu ile ilgili birçok iddiada bulundu.

Esra Erol 2 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol 2 kasım günü yeni haftanın ilk programı ile ekrana gelecek. 2 Kasım Pazartesi günü Sercan ve Şeyma'nın son durumu konuşulacak ve ortaya çıkan yeni gerçekler ekrana gelecek. Programın yeni bölümünde Mustafa Benli'nin hakkında birçok iddia ortaya attığı eşi Sevil Benli, iddialara canlı yayında yanıt verecek. Esra Erol'un reality programı bugün saat 16.20'de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.