Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Sabah saatlerinin en eğlenceli ikilisi olarak öne çıkan Demet Akalın ve Alişan, bugün yine izleyicilerine büyük bir eğlence yaşatmak için STAR TV ekranlarına çıkıyorlar. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün yine gündeme dair konular, magazin haberleri ve birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile izleyiciler çok keyifli anlar yaşayacaklar.

Bugünkü programda da yine sürpriz konuklar ile birlikte programa renk katacak olan davetliler, kendi yaşamlarına dair açıklamalarda bulunurlarken aynı zamanda gündemi de yorumlamaya devam edecekler. Aynı zamanda son günlerde yaşanan deprem haberlerinin ve depremden kurtulma hikayeleri de yine programda izleyiciler ile buluşacak.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Kasım İzle

Gündeme dair önemli açıklamalar ve sözünü sakınmayan yorumları ile birlikte sabah saatlerinin vazgeçilmez programı olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ta bugün yine eğlence, gündemin yorumlanması ve özel yemek tarifleri ile seyirci karşısında olacak. Programın bugünkü konukları ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Program her zaman izleyicilerine sürpriz yaptığı gibi bugün de konuklarını, program başladıktan sonra açıklayacak. Bu bakımdan izleyiciler de sürpriz konuklar ile birlikte büyük bir heyecan duyacaklar.

Programa katılan özel davetlilerin yanında müzik yine programda önemli bir yer tutacak ve sabah enerjisi bulmak, son müzikleri dinlemek aynı zamanda gülmek ve eğlenmek isteyenler için yine dopdolu bir program ekrana gelecek. Magazin dünyasındaki son zamanlarda yaşanan gelişmelerin de uzun uzadıya ele alınacağı programda, özellikle son zamanlarda yaşanan deprem yüzünden kurtarma çalışmaları ve sevinç hikayeleri de ekrana yansıtılacak. Devam eden koronavirüs salgını ve kış aylarının yaklaşması ile diğer rahatsızlıkların da giderilmesine yönelik uzmanlar yine programda yer alarak izleyicilere bilgi verecekler.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 3 Kasım Programı

Programda izleyiciler sadece magazin gündemini değil, aynı zamanda mutfak lezzetleri sayesinde de yeni tarifler öğrenebilecekler. Her programda yapıldığı gibi evde yapılacak pratik ancak lezzetli tarifler bugün yine detaylı bir şekilde ekrana taşınacak. Bu sayede program ile hem eğlenceyi hem de lezzeti bir arada bulabileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.