Müge Anlı Tamamı Tek Parça 3 Kasım 2020 Salı ATV Canlı izle!

Müge Anlı 3 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 3 Kasım 2020 Salı ATV Canlı izle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında hafta içi her sabah ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Kasım 2020 günü de yine gündem olacak konuları ele alarak ekranlara taşıyor. Ekrana gelecek içeriği ile birlikte yine çok fazla konu üzerinde durarak pek çok konuyu çözüme kavuşturacak olan Müge Anlı ve ekibi gündem yaratacak konular ile izleyiciler ile buluşacak.

Gizemli ya da çözümsüz kalmış olan olayları çözmek için uzun yıllardır ekibi ile yayın yapan Müge Anlı, 3 Kasım programında da ele alacağı konular ile birlikte çözümsüz kalmış gibi gözüken pek çok sorunları çözüme kavuşturmak için uğraşacak. Bunun yanında sadece gizemli olan konular için değil aynı zamanda yakın zamanda oluşan deprem yüzünden de çeşitli sosyal sorumluluk projelerini ve yardımlarını yine ekranlara getirecek.

Müge Anlı 3 Kasım 2020 Salı Konusu

Müge Anlı 3 Kasım Salı programında yine çok konuşulacak olayları ekrana taşıyacak. Ancak programda, öncelik yaşanan İzmir depreminin yararlarının sarılması olacak. Dünkü programda İzmir’e destek sunulması için büyük bir kampanya başlatan ve herkesin bu projeye katılmasını öğütleyen Anlı, bugünkü programda da yardım desteği çağrılarını yineleyecek. Kızılay ile ortak yürütülen proje kapsamında aşevi kampanyası başlatılmış ve bu kampanyaya izleyicilerin katılım göstermesi beklenmişti. Kısa sürede yapılan yardımlar ile birlikte günde ortalama 6 bin kişiye yemek hizmeti verecek bir aşevinin kurulması mümkün olmuş ve böylece deprem yaralarının sarılmasına özel bir katkı sunmuştu. Dünkü programda, İzmir’den canlı yayın yapılırken, bugünkü programda da yine İzmir’den canlı yayın yapılması bekleniyor. Yapılan en son yardım kampanyasında 3 milyon TL toplanmıştı ve İzmir’deki depremzedelerin yardımı için gönderilmişti.

Müge Anlı 3 Kasım 2020 Canlı İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Kasım 2020 tarihinde saat 10.00’da yine Atv ekranlarında olacak. Programın ana konusu İzmir depremi olurken, İzmir depreminde zarar gören kimselere destek sağlanması amacıyla yardım çalışmaları yürütülecek. Aynı zamanda enkazdan çıkarılmış olan kimselerin hikayeleri de ekrana taşınacak. Bunun yanında programda uzmanların da yorumları alınarak depreme karşı korunma yöntemleri anlatılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.