Zuhal Topal'la Sofrada 468. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 4 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 468. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 468. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada, gelin ve kayınvalideleri bir araya getiriyor. Kıyasıya rekabet ve doyasıya lezzetlerin bulunduğu programa ilgi oldukça büyük. Dual Yapım’ın yapımcılığı ile ekranlara gelen gündüz kuşağı programında seyirciler aradığını buluyor. Rekabetin giderek arttığı programda, gelinler ve kayınvalideler 15 bin TL’lik ödül için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmanın formatı oldukça ilgi çekici; her hafta yeni yarışmacıların katıldığı programda, kayınvalideler her gün bir gelinin sofrasına misafir oluyor. Gelinler, hazırladıkları sofra ile kayınvalidelerden yüksek puan almayı hedefliyor ve elbette programın sunucusu Zuhal Topal da kayınvalideler ile birlikte sofrada yer alıyor. Yarışmacıların puanlama yaparken adil olması gerektiğini vurgulayan Zuhal Topal, kendi yorumlarını da dile getiriyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 3 Kasım Bölümünde Neler Yaşandı?

Kıyasıya rekabetin olduğu programın 3 kasım bölümünde, kayınvalideler Seda Hanım’ın evine misafir oldu. Sofrada yer yer yaşanan gerginliklerin ardından kayınvalideler Seda Hanım’ın sofrasını değerlendirerek puanlama yaptı. Seda Hanım’ın menüsü ise şu şekildeydi:

·         Kruton ve kaşar peyniri eşliğinde domates çorbası

·         Ezine peynirli kol böreği

·         Çerkez tavuğu

·         Kremalı mantarlı antrikot

·         Röşti

·         Bol ekşili yeşil salata

·         Keşkül-u fukara

Yemeğin ardından kayınvalideler tarafından puanlamalar yapıldı. Ekran başındaki izleyicilerin merakla takip ettiği puanlamalar ise şu şekildeydi:

·         Nedime Hanım, 7 puan verdi

·         Canan Hanım, 6 puan verdi

·         Gülden Hanım, 6 puan verdi

·         Güleser Hanım, 4 puan verdi.

İzleyiciler, Zuhal Topal’ın Seda Hanım’a kaç puan verdiğini ise cuma günü öğrenebilecek. Puanlama öncesinde ve sonrasında kayınvalideler arasında atışmalar ve gerginlikler yaşandı. Beyaz et ve kırmızı et tartışmaları ve birçok tartışma konusu, ekranları başındaki izleyicilerde oldukça merak uyandırdı. Sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada, tüm hızıyla devam ediyor!

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Kasım Gündemleri Neler?

FOX TV’nin ekranlara getirdiği Zuhal Topal’la Sofrada programının 4 Kasım bölümünde, kayınvalideler, 10 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Şaziye Tutkun’un evine misafir olacak. Gülden Tutkun’un gelini Şaziye Hanım’ın, kaç puan alacağı ve bu bölümde başka neler yaşanacağı merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.