MasterChef Tek Parça 5 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! MasterChef Türkiye 93. Bölüm Full İzle

Masterchef 5 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 93. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 93. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 5 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 5 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV 8 ekranlarının reyting rekorları kıran programında, rekabet gittikçe artırıyor. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen programda, şefler yarışmacıları ve takımları değerlendirmeye devam ediyor. Dokunulmazlık oyunları, ödül oyunları ve takım yarışmaları ile yarışmacılar en güzel yemeği yaparak şeflerden geçer not almaya ve ödülün sahibi olmaya çalışıyor. Haftalar geçtikçe rekabetin daha da arttığı program, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

İngiltere kökenli aşçılık yarışması MasterChef Türkiye, Acun Medya yapımcılığı ile 2018’den bu yana TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Her bölümü ilgiyle izlenen programda yarışmacılar, jüri üyelerinin beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Her hafta 1 yarışmacının elendiği MasterChef Türkiye’de çeşitli konseptlerle yapılan yemeklerin onayından geçtiği jüri isimleri şöyle:

·         Şef Mehmet Yalçınkaya

·         Şef Somer Sivrioğlu

·         Şef Danilo Zanna

Yarışmacıların yemeklerini ve sunumlarını değerlendiren şefler, tabaklar arasında en beğendiklerini dile getirerek kazanan yarışmacıyı ve takımı belirliyor. MasterChef Türkiye; Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 200’da TV 8’de!

MasterChef Türkiye 3 Kasım Bölümünde Neler Oldu?

Haftanın 5 günü izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye izlenme rekorları kırmaya devam ediyor! Geçen hafta elenen yarışmacı Tanya’dan sonra programın ilerleyiş formatında değişikliğe gidildi. Eleme potasında 6 kişi görmeye alıştığımız programda artık, eleme potasında 3 yarışmacı bulunacak. Yarışmacılar programda kalarak, kalan haftaların sonunda şampiyon olmak için hem takımla birlikte hem de bireysel olarak jüriden geçer not almaya çalışıyor. Hız kazanan yarışmada, Pazartesi günü kaptanlık oyunundan sonra takımlar belirlenmişti.

Bu haftanın Mavi Takım kaptanlığını Emir kazanırken, Kırmızı Takım kaptanı olarak karşısına Serhat’ı seçmişti. Buna göre takımlar şöyle şekillendi:

Mavi Takım

·         Emir (kaptan)

·         Furkan

·         Esra

·         Ayyüce

·         Eray

·         Sefa

Kırmızı Takım

·         Serhat (kaptan)

·         Barbaros

·         Uğur

·         Özgül

·         Ebru

Takımların belirlenmesinin ardından oynanan ödül oyununda yarışmacılar, ilk kez 25 bin TL’lik ödül için yarıştı. Bu yarışma sonunda, jürinin karşısında finale kalan Barbaros ve Uğur arasından kazanan Uğur oldu ve böylece Uğur 25 bin TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.

MasterChef Türkiye 5 Kasım Potaya Giden İsim Belli Oldu Mu?

TV 8 ekranlarının heyecanlı ve sevilen yarışma programında bu akşam yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynayacak. Eleme potasına gitmek istemeyen yarışmacılar, önce takım halinde birinci olmaya çalışacak ve kaybeden takımdan bir isim, oylama sonucu ile potaya gönderilecek. MasterChef Türkiye bu akşam 20.00’da TV 8’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022