Yasak Elma Dizisi 86. Bölüm Full İzle FOX TV! 23 Kasım Yasak Elma 86. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 86. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 86. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 86. Bölüm Full İzle FOX TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının büyük beğeni toplayan dizisi Yasak Elma üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Heyecan ve entrika dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana çekmeyi başaran dizi ilgi çekmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi günleri yani bölümleri ile saat 20.00’da ekrana gelmeye devam ediyor.

Yayınlanan ilk sezonundan beri senaryosu ve oyuncu kadrosunda değişiklikler meydana gelen Yasak Elma dizisi sosyete dünyasındaki 3 kadının entrika dolu hayatlarını anlatıyor. Kimi zaman düşman kimi zamanda dost olan Yıldız, Ender ve Şahika’nın hayatlarının anlatıldığı dizi büyük beğeni topluyor. Yasak Elma dizisinin başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade oynuyor. Dizinin kadrosunda yer alan Talat Bulut ve Gökhan Alkan ise geçtiğimiz hafta yapımdan ayrıldı. Dizinin yeni bölümlerinde ise Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimler kadroda olacak. Değişen hikayesi ve yeni oyuncu kadrosu ile Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi 85. Bölümde Neler Yaşandı?

Yasak Elma dizisi geçen hafta 85. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde heyecan yaratan beklenmedik olaylar yaşandı. Halit’in öldüğü sahnenin ekrana damgasını vurduğu 85. bölüm ilgi ile izlendi.

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Halit ve Ender’in evlenmesi ortalığı karıştırır. Bu evlilik yüzünden hayatları kötü etkilenen ve haya kırıklığına uğrayan Yıldız ile Şahika, Ender’den intikam almak ister. Ender kendilerine kazık attığı için bir süreliğine dost olmaya karar veren ikili intikam planları hazırlamaya başlar. İkili başkalarından da yardım alarak işlerini kolaylaştırır ve bir intikam planı hazırlar. Bu sırada şirkette yaşanan bazı değişiklikler Ender ve Şahika’nın ortak hareket etmesini gerektirir. Ender ve Şahika Halit ile konuşmak için eve gittiklerinden Halit’in Yıldız’ı hırpaladığını görürler. İkili Yıldız’a yardım etmeye çalışırken işler çığırından çıkar ve Halit merdivenlerden düşerek ölür.

Yasak Elma Dizisi 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Halit’in ölmesi ile nelerin değişeceği merak ediliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında yeni oyuncuların da gösterildiği Yasak Elma bugün saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.