Ramo Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 27 Kasım Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 22. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 22. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 22. Bölüm izle ve Ramo 22. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 22. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo aksiyon dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizide yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Farklı hikayesi ve heyecanlı sahneleri ile dikkat çeken yapım izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ramo dizisi yeni bölümleri ile her hafta cuma günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerini oynadığı Ramo dizisinin kadrosunda İlker Aksum ve İdil Fırat gibi isimler de rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesi ile de ilgi çeken Ramo’nun Adana’da başlayan mücadelesi İstanbul’da devam ediyor. Adanalı cesur bir genç olan Ramo’nun adalet için verdiği savaşı anlatan yapımda aile ve aşk konuları da işleniyor. Heyecan dolu hikayesi ve aksiyon dolu sahneleri ile sevilen Ramo dizisinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor.

Ramo Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo dizisi geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Ramo’nun önemli bir kararın eşiğine geldiği 21. bölümde Sibel ise Ramo’ya açıktan yardım etmeye başlar.

Ramo dizisinin yayınlanan son bölümünde Ramo’nun ailesi ve abisi Hasan tehlikeye düşmüştür. Hiç bilmediği bir yerde uyanan Ramo ailesinin öldüğünü düşünmeye başlar. Ancak ailesinin hayatı onun ellerindedir. Ramo’nun eline düştüğü adamlar ondan birini öldürmelerini ister. Öldüreceği kişinin karşısında ailesini geri alacak olan Ramo, bu teklifi hiç sevmez. Kiralık katil olmadığını düşünen Ramo fena halde köşeye sıkışmıştır. Ramo bir yandan kendisini esir alan adamlarla uğraşırken, Cihangir ve adamları ise onu aramaya devam ederler. Ramo bir taraftan canını kurtarmaya çalışırken, diğer yandan ailesini ve abisi Hasan’ı da tehlikeye atmak istemez. İşlerin iyice karıştığı bu anlarda Ramo’ya beklenmedik bir yardım gelir. Sibel Ramo’ya açık açık yardım etmeye başlar.

Ramo Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin yayınlanan 22. bölüm fragmanında Ramo’nun işkence gördüğü sahneler izleyiciyi meraka boğdu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.