MasterChef Tek Parça 28 Kasım Cumartesi 109. Bölüm Canlı izle! Uğur Yılmaz Deniz MasterChef'ten Diskalifiye Edildi.. İşte Detaylar

Masterchef 28 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 109. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 109. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 28 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 28 Kasım Cumartesi 109. Bölüm Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef TV8 ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Her bölümü ile beğeni toplayan program reytinglerde başarılı sonuçlar da elde ediyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da ekrana gelmeye devam ediyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli jüri üyeleri yarışmacılardan zor lezzetleri yaratıcı sunumlarla birleştirmelerini istiyor. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı programda her bölüm rekabet dolu anlar yaşanıyor. MasterChef Türkiye programının yarışmacıları kimi zaman takım halinde kimi zamansa bireysel olarak kıyasıya mücadele ediyor. Sevilen programda her hafta elenecek isim şeflerin yaptığı tadımlarla belli oluyor. Programın heyecan dolu bölümleri merakla bekleniyor.

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 

Kapadokya yapılan yemek puanlaması sonucu  Mavi takım 19-16 oy ile MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan takım oldu. Ramen yapan yarışmacılardan bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Barbaros oldu.

Eleme Adayı Kim Oldu

Mastercehfte Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın kendi içinde yaptığı oylama sonucu gitmesi yönünde en fazla oyu alan Sefa haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya girdi.

MasterChef Türkiye 26 Kasım Bölümünde Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 29 Kasım Perşembe günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın ilk eleme adayının belli olduğu 26 Kasım programı ilgi ile izlendi.

MasterChef’te mavi ve kırmızı takımlar 4 farklı yemek için eşleşmeli olarak yarıştı. Soğan dolma, zeytinyağlı çanak kerevizi, imambayıldı ve lahana sarma için eşleşen 8 yarışmacının yemekleri 35 dakika sonunda jüri üyeleri tarafından denendi. Kırmızı takım ilk turun kazananı olurken, mavi takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo Şef’in kış bahçesi yemeği hazırlandı. Bireysel dokunulmazlık oyununda Uğur ve Ebru’nun oyları eşit çıktı. Eleme adayı ise Uğur oldu.

MasterChef’in 26 Kasım bölümünde Eray ve Sefa arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Takımını balkondan izleyen Sefa, Eray’a lahana sarmasına daha fazla malzeme koymasını söyleyince ikili arasında gerginlik oluştu.

MasterChef Türkiye  28 Kasım Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye ekibi 28 kasım gününde ikinci dokunulmazlık oyunu için Ürgüp’e gitti. Haftanın ikinci eleme adayının belli olacağı bölümün çekimleri Ürgüp’te gerçekleşti. MasterChef merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022