Arıza Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 29 Kasım Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 12. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 12. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız…

Arıza Dizisi 12. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında ekrana gelen Arıza dizisi heyecan dolu bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Arıza dizisi her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen yapımın ilerleyen bölümlerinde yaşanacaklar ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Arıza dizisi her hafta pazar akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Arıza dizisinin başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Arıza dizisi çarpıcı senaryosu ile de beğeni topluyor. Halide ile tanışarak suç dünyasına girmek zorunda kalan Ali Rıza’nın adalet arayışını ve mücadelesini anlatan dizi her bölümü ile heyecanı zirveye çıkarıyor. Aksiyon dolu sahneleri ile de dikkat çeken yapımda aile, aşk ve adalet konuları işleniyor. Aksiyon dolu sahneleri ve heyecanlı senaryosu ile ilgi çekmeye devam eden Arıza dizisi başarılı şekilde yayın hayatına devam ediyor.

Arıza Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Arıza dizisi 11. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Sevilen dizi son bölümü ile yine heyecanı zirveye çıkardı. Ali Rıza ile Burak düşmanlığının devam ettiği 11. bölümde Ali Rıza zor dakikalar yaşadı.

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ali Rıza’nın konsorsiyumdaki yeni makamı şerefine bir gece düzenlenir. Yeraltı dünyasının en önemli isimlerinin katıldığı gecede gelen kötü haber ortalığı karıştırır. Şehmuz’a gelen kötü haber ile gece düşünüldüğü kadar iyi geçmez. Bu sırada Burak ise konsorsiyumdan atıldığı için kendine yeni bir iş ortağı bulmaya karar verir. Halide ise yeni açacağı poliklinik için son derece heyecanlıdır. Haşmet ise kızının İstanbul’da kalmasını istemez ve bu durumdan rahatsız olur. Ali Rıza’ya yeni makamının ilk görevi verilir. Görevi yerine getirmek isteyen Ali Rıza, karşısında yine Burak’ı bulur.

Arıza Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin merakla beklenen 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali Rıza’nın yol ayrımına geldiğinin anlaşıldığı yeni bölüm yarın akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.