MasterChef Tek Parça 30 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! MasterChef Türkiye 111. Bölüm Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 30 Kasım Full tek parça izle, MasterChef 111. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız MasterChef 111. Bölüm izle makalemizle birlikte MasterChef 30 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 30 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışmasında her hafta heyecan dolu anlar yaşanıyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye yarışmasında Türkiye’nin en iyi şefi aranıyor. MasterChef Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri en başarılı şekilde yapmasını bekliyor. Yaratıcı sunumlarına ekrana geldiği programda her hafta kıyasıya mücadele ediliyor. Yarışmacılar hem takım olarak hem de bireysel olarak Türkiye’nin en iyi şefi olmak için mücadele veriyor. Hafta boyunca dokunulmazlık oyunlarının gerçekleştiği programda her hafta pazar günü bir yarışmacı programa veda ediyor.

MasterChef Türkiye 29 Kasım Pazar Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye yarışması son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Her hafta bir yarışmacının programa veda ettiği MasterChef’te dün eleme gecesi yaşandı. Programın 29 Kasım bölümünde yarışmaya veda eden isim Uğur oldu. Eleme postasındaki Uğur diskalifiye edildiği için yarışmada ayrıldı.

MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde eleme postasında Uğur, Sefa ve Barbaros yer aldı. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme postasına giren yarışmacılardan Uğur yarışmadan diskalifiye edildi. Uğur’un diskalifiyesi ile Sefa ve Barbaros eleme riskini yaşamadı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Uğur’un diskalifiye edildiğini açıklamıştı. Dün ekrana gelen bölümde diskalifiye edilen Uğur programdan ayrıldı. Sosyal medya paylaşımları yüzünden programa veda eden Uğur, kanaldan, jüri üyelerinden ve izleyicilerden özür diledi. Sevilen yarışmacı göz yaşları içinde yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye 30 Kasım Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında yeni hafta bugün başlayacak. Programda her pazartesi günü olduğu gibi bu akşam da kaptanlık mücadelesi verilecek ve takımlar yeniden kurulacak. MasterChef Türkiye yeni bölümü ile saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022