MasterChef Tek Parça 1 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! MasterChef Türkiye 112. Bölüm bugün kim kazandı? 25 bin TL ödülü kazanan isim belli oldu...

Masterchef 1 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 112. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 112. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 1 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 1 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef Türkiye rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı her gün reyting rekorları kıran program izleyiciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Rekabet, eğlence ve gerilimim bir arada yaşandığı MasterChef Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana gelmeye devam ediyor.

MasterChef Türkiye 112. Bölüm bugün kim kazandı? 25 bin TL ödülü kazanan isim belli oldu...

1 Aralık tarihli 112. yeni bölümünde ödül oyunu için kırmızı ve mavi takım yerıştı.. Yarışma yemeği Edirne tava ciğerini en iyi yapan yarışmacılardan biri gecenin finalinde 25 bin TL'yi almaya hak kazandı. Espirilere konu olan ve Yakında evlenecek olan Serhat'a şeflerden gelen beşi bir yerde, altın bileklik ve İtalya'da tatil hediyesi stüdyoda eğlenceli saniyelere neden oldu. Ödül oyununu gecenin sonunda 25 bin TL'yi kazanan isim Eray oldu.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler programın yayınlandığı her gün yarışmacıların hangi yemekleri hazırlayacaklarına karar veriyor ve yaptıkları tadımlarla en başarılı ismi seçiyorlar. Jüri üyelerinin belirledikleri yemekleri en lezzetli ve en yaratıcı şekilde sunmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar ise Türkiye’nin en iyi şefi olmaya çalışıyor. MasterChef Türkiye programın yarışmacılar kimi zaman bireysel kimi zamanda takım olarak kıyasıya rekabet ediyorlar. Yarışmanın birincisinin kim olacağı ise merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 30 Kasım Pazartesi Günü Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programı dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Sevilen programda her pazartesi olduğu gibi 30 kasım günü de takımlar yeniden kuruldu. Kaptanlık mücadelesinin verildiği günde, yeni takım kaptanları dokunulmazlık oyunu da oynadılar.

MasterChef Türkiye yarışmasının ilk turunda yarışmacılar kaptanlık düellosu için karşı karşıya geldi. Kaptanlık oyununda yarışmacılar 50 dakika içinde profiterol hazırladı. Özgül, Eray ve Sefa’nın profiterolleri en çok beğenildi ve mavi takımın kaptanı Özgül oldu. Mavi takıma kaptan olan Özgül kırmızı takım kaptanlığı için de Eray’ı seçti. Böylece Özgül ve Eray dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Avantaj düellosunun kazananı ise Eray oldu. Eray’ın takımına hangi avantajı kazandırdığı ise henüz belli değil. Avantaj cumartesi günü ekrana gelecek programda açıklanacak.

MasterChef Türkiye 1 Aralık Programı Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programı yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Programda her salı günü olduğu gibi ödül oyunu oynanacak. Her zaman Türkiye’nin en iyi şefi olmak için mücadele eden yarışmacılar bugün ise 25 bin liralık büyük ödül için mücadele edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022