Arka Sokaklar Dizisi 568. Bölüm Full İzle! 4 Aralık Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 568. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 568. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 568. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında 15. sezonu ile ekrana gelemeye devam eden Arka Sokaklar dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar her hafta aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen dizi her hafta cuma günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Alp Korkmaz gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncularla dolu kadrosunun yanı sıra senaryosu ile de sevilen yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor. İstanbul Emniyeti’nde görevli özel bir asayiş ekibinin suçlularla mücadelesini, ailelerini ve hayatlarını anlatan yapımda her hafta heyecan solu dakikalar yaşanıyor. Aksiyon dolu sahneleri ile ekrana gelen yapımda yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Arka Sokaklar Dizisi 567. Bölümde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisi geçen hafta 567. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Rıza Baba’nın beklenmedik kararlar alması ve ekipte hüzün havasının esmesi, izleyenlere de duygusal anlar yaşattı.

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde Rıza Baba emekli olmaya karar verir. Rıza Baba’nın emeklilik dilekçesini Engin’e vermesi ile durumun ciddiyetini anlayan ekip bu karardan onu vazgeçirmek ister. Ancak Rıza Baba ailesi ile beraber yeni evinde emeklilik günlerine hazırlanmaya başlamıştır bile. Rıza ailesi ile son yaşadıklarından sonra yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken, Engin için ise büyük gün gelmiştir. Başak’ı istemeye gidecek olan Engin bu iş için Rıza Baba’dan yardım ister. Bu sırada Mesut’un yeniden alkole başladığını fark eden Tunç ise durumu Selin’e anlatır. Selin Mesut ile konuşmaya çalışsa da fayda etmez.

Arka Sokaklar Dizisi 568. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra Rıza Baba’nın emekli olup olmayacağı merak konusu oldu. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.