Yasak Elma Dizisi 88. Bölüm Full İzle FOX TV! 7 Aralık Yasak Elma 88. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 88. Bölüm izle ve Yasak Elma 88. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 88. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 88. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 88. Bölüm Full İzle FOX TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının heyecan dolu yapımı Yasak Elma yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni oyuncuları ile yeniden seyircinin ilgisini çekmeyi başaran yapım üçüncü sezonu ile ekrana geliyor. Her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yapım pazartesi günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile FOX TV’de ekrana geliyor.

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile sevilen yapım ilk sezonundan bu yana birçok oyuncu değişikliği yaşanmasına rağmen ilgi ile takip ediliyor. Senaryosu ile de beğeni toplayan dizi her hafta reyting sıralaması ile takipçilerini sevindirmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisinde Şahika, Ender ve Yıldız’ın para ve aşk için verdikleri savaş ve entrika dolu mücadeleleri anlatılıyor. İlgi ile izlenen dizinin heyecan dolu yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi 87. Bölümde Neler Yaşandı?

Yasak Elma dizisi geçen hafta 87. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile eğlenceli anları ekrana taşıyan yapım ilgi ile izlendi. Yıldız’ın yani aşklara yelken açtığı son bölümde Ender ve Şahika ise şirketteki değişikliklere adapte olmaya çalışır.

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ender ve Şahika, şirketin yeni ortakları ile ne yapacaklarını düşünmeye başlarlar. Kendine çok güvenen Şahika durum ile eğlenirken, Ender ise son derece stresli günler geçirir. Bu sırada Yıldız ise Çağatay ile yakınlaşmaya çalışır. Çağatay’ın gözünde oluşan algısını değiştirmek isteyen Yıldız bir yandan da Çağatay ile babası Hasan Ali’nin arasını düzeltmeye çalışır. Bu sırada ilk gördüğü an Yıldız’ı sevmeyen Feride ise ona karşı oğlunu doldurur. Çağatay’ın ciddi ilişki istemediğini söylemesi Yıldız’ı üzer.

Yasak Elma Dizisi 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra Yıldız ve Çağatay ilişkisinin ne olacağı ve Şahika’nın yeni planları merak edildi. Dizi heyecan dolu son bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.