Çukur 4.Sezon 14. Bölüm Full İzle Show TV! 7 Aralık Çukur 4.Sezon 14. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 14. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.sezon 14. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.sezon 14. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 14. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 14. Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur her hafta aksiyon dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana fenomen haline gelen dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Çukur dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çekmeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Damla Sönmez ve Erkan Kolçak Köstendil gibi birçok ünlü isim yer alıyor. İstanbul’daki Çukur Mahallesini korumaya çalışan Koçovalı ailesinin ve mahallelilerin mücadelelerinin anlatıldığı dizide her bölüm farklı maceralar yaşanıyor. Aksiyon dolu sahneleri ve duygusal anlatımı ile izleyenleri ekrana çekmeye devam eden Çukur dizisinde yaşanacaklar da merakla bekleniyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisi geçen hafta 4. sezonun 13. bölümü ile ekrana geldi. Yeni sezonda da ilgi ile takip edilen dizinin son bölümüne Selim’in yaptığı büyük seçim damga vurdu. Yamaç’ın da mahallesi için savaşmaya devam ettiği bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Çağatay Cumali’ye büyük bir darbe indirir. Cumali’yi alt ettiğini düşünen Çağatay, Cengiz ve Odeay’ı da bitirecek bir adım atmak üzereyken ise Yamaç’ın oyununa gelir. Cumali’nin Çağatay’a kaptırdığı tapuları öğrenen Yamaç ise yeni bir işbirliği ile Çağatay’ı bitirme planları yapmaya başlar. Bu olaylardan sonra Cumali ve Yamaç ise büyük bir yüzleşme yaşar. Selim ise tüm dengeleri değiştirecek bir kararın eşiğine gelir. Selim seçimini yaptığını sanıyorken hiç beklemediği korkunç bir sürpriz ile karşılaşır.

Çukur Dizisi 4. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son sahnesinden sonra merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Selim’in cenazesi ise ekrana damgasını vurdu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.