Yasak Elma Dizisi 89. Bölüm Full İzle FOX TV! 14 Aralık Yasak Elma 89. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 89. Bölüm izle ve Yasak Elma 89. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 89. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 89. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 89. Bölüm Full İzle FOX TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en sevilen yapımlarından Yasak Elma reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli anlatımı ile izleyenleri ekrana çekmeyi başaran dizi büyük beğeni topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yasak Elma dizisi her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Sosyetenin bilinen isimlerinden olan 3 kadının para ve aşk için verdikleri savaşın anlatıldığı dizide her hafta yepyeni entrika ve maceralar ekrana geliyor. Yıldız, Ender ve Şahika’nın güç için verdikleri savaşı, kimi zaman dost kimi zamansa düşman olmalarını anlatan yapımda her hafta heyecan yükselmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisi merakla beklenen yeni bölümleri ile pazartesi günleri ekrana geliyor.

Yasak Elma Dizisi 88. Bölümde Neler Oldu?

Yasak Elma dizisi geçen hafta 88. bölümü ile ekrana geldi. Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisinin son bölümünde Yıldız hayal kırıklıkları yaşarken Şahika ise yeni planların peşindedir. Dizinin son bölümü ilgi ile takip edildi.

Yasak Elma dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yıldız, Şahika ve Ender’in yolları her ne kadar istemeseler de yeniden kesişmiştir. Çok farklı noktalara savrulan üç kadın yeniden bir araya gelmenin gerginliğini yaşar. Ender şirkette yerini sağlamlaştırmaya çalışırken, Şahika Mert’i kendi yanına çekmeye çalışır. Mert’in onunla beraber hareket etmeyeceğini anlayınca da onu şirketten tamamen uzaklaştırmak ister. Bu sırada Yıldız ise Çağatay’dan beklediği ilgiyi görememiş ve hayal kırıklığına uğramıştır.

Yasak Elma Dizisi 89. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çağatay ve Yıldız yakınlaşmasının dikkat çektiği yapım yeni bölümü ile bu akşam 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.