MasterChef Tek Parça 17 Aralık 2020 123. Bölüm TV8 Full İzle! 3. Eleme Adayı Belli oldu: Serhat

MasterChef 17 Aralık Full tek parça izle, MasterChef 123. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız MasterChef 123. Bölüm izle makalemizle birlikte MasterChef 17 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 17 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümleri ile seyircinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Dünyanın en zorlu yemek yarışmasında adaylar Türkiye’nin en iyi şefi olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Her bölümü ile seyirciyi ekrana çekmeye devam eden yarışmada rekabet ve heyecan git gide artıyor. MasterChef Türkiye finale az zaman kalan bu haftalarda en çok izlenen yarışma olmaya devam ediyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler her hafta yarışmacılardan zorlu lezzetleri yapmalarını istiyor ve tadımlarla kazanan isimleri açıklıyor. Her hafta dokunulmazlık oyunlarının oynandığı rekabet dolu programda pazar günleri bir yarışmacı programa veda ediyor. MasterChef Türkiye’de son 5 yarışmacının performanslarını göstermeye devam ettiği ve birinci olmak için kıyasıya mücadele ettiği bu dönemde izleyiciler de programı yakından takip ediyor. Programın bu sezon birinci olacak ismi ise merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 15 Aralık Bölümünde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 15 aralık günü ekrana geldi. Sevilen yemek yarışmasının son bölümünde hem dokunulmazlık oyunu hem de ödül oyunu oynandı. Heyecan dolu geçen bölümün ardından izleyenler ödülü kazanan yarışmacıyı ve eleme potasına giren ikinci ismi merak ediyor.

MasterChef Türkiye programının son bölümünde dokunulmazlık oyunu için tezgah başına geçen yarışmacılar, Danilo Şef’in özel tarifi olan aranjman yemeğini hazırladı. Şefler yapılan tadım sonrasında eleme potasına giren ismi Barbaros olarak açıkladı. Dokunulmazlık kazanan isim ise Serhat oldu. Programın 15 aralık bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için misafirlere yemek hazırladı. Bolu’ya konuk olunan ödül oyununda 25 bin liralık ödülü kazanan isim ise Eray oldu.

MasterChef Türkiye 17 Aralık Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye’de bu hafta eleme potasındaki iki isim Eray ve Barbaros olarak belirlendi. Eleme postasına girecek diğer isim ise bugün belli olacak. Program saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022