Ramo Dizisi 25. Bölüm Full İzle! 18 Aralık Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 25. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 25. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 25. Bölüm izle ve Ramo 25. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 25. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo ikinci sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Adana’da başlayan hikayenin İstanbul’da devam ettiği Ramo dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Aksiyon dolu sahneleri ile her hafta izleyenleri ekrana çekmeye devam eden Ramo dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya devam ediyor. Dizi her hafta cuma günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisinin kadrosunda Olgun Şimşek ve İlker Aksum gibi başarılı isimler de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım çarpıcı senaryosu ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Her bölümü ile izleyicinin beğenisi toplayan yapımda Adanalı bir genç olan Ramo’nun adalet için verdiği savaş ve İstanbul mafyasını çökertmek için girdiği zorlu mücadele anlatılıyor. Adalet arayışı için girdiği savaşta ailesini ve sevdiği kadını da korumaya çalışan Ramo’nun mücadelesi ilgi ile takip ediliyor. Dizide her hafta yaşanacaklar merak konusu olmaya devam ediyor.

Ramo Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo dizisi geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. Ramo için ölüm kalım meselesi haline gelen bir ipucu Sibel’in başını büyük belaya sokar. Herkesin Fidan’ın katilini aradığı 24. bölümde heyecan dolu sahneler yaşandı.

Ramo dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ramo ve tüm ailesi Fidan’ın katilini bulmak için yemin eder. Ramo bu meselede Cihangir’in parmağı olduğunu düşünür. Bu sırada Mahzar’da kendi yöntemleri ile hem Fidan’ın katilini hem de Vasi’nin mallarını yakan kişiyi aramaktadır. Bir süre sonra karşı karşıya gelen Mazhar ve Ramo arasında gerilimli anlar yaşanır. Sibel ise bu işlerden uzak duracağına dair Ramo’ya söz verse de karşısına çıkan ipucunu takip etmek zorunda kalır. Bu iş beklenmedik bir sonuca gidecektir.

Ramo Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinde Sibel’in hayatının tehlikeye girmesi izleyenleri heyecanlandırdı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü bugün ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.