MasterChef Tek Parça 19 Aralık Cumartesi 124. Bölüm Canlı izle! Masterchefin İlk Şef Emir Oldu!

Masterchef 19 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 124. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 124. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 19 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 19 Aralık Cumartesi 124. Bölüm Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Rekabet ve heyecanın giderek arttığı programda kalan son 5 yarışmacı arasında inanılmaz bir mücadele yaşanıyor. Finale çok az zaman kala program ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye her bölümü ile büyük beğeni topluyor. Her hafta dokunulmazlık oyunlarının ve kaptanlı düellolarının gerçekleştiği yarışmada rekabet git gide artıyor. MasterChef programının jüri üyesi koltuğunda ise deneyiml, şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Her hafta birbirinden zorlu mücadelelerin yaşandığı programın finali ve birinci olacak isim merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye Programı 17 Aralık Bölümünde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programının 17 aralıkta ekrana gelen bölümünde geçen sezon yarışmacıların 5 kişi programa konuk oldu. Bu sezonun yarışmacıları ile eşleşerek yarışmaya katılan eski yarışmacılar eğlenceli dakikalar yaşattı. Programın ekrana gelen son bölümünde hem dokunulmazlık oyunu hem de ödül oyunu oynandı.

MasterChef Türkiye yarışmasında ödül oyunu için eşleşmeler kura ile yapıldı. Emir-Cemre, Eda-Serhat, Alican-Eray, Yasin-Özgül ve Batuhan ile Barbaros’un eşleştiği ödül oyununda heyecan dolu dakikalar yaşandı. Programın 17 aralık ödülünde tadım yapan şefler ödül oyununun sahibini Batuhan ve Barbaros ikilisi olarak açıkladı.

Programda ödül oyununun ardından dokunulmazlık oyunu oynandı. Serhat, Özgül ve Emir’den Somer Şef’in özel yemeğini yapmalarını isteyen şefler bu yemek için 15 dakika süre verdi. Sürenin sonunda yapılan tadımlar ile dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu. Serhat ise en kötü tabağı çıkararak eleme postasına giren 3. yarışmacı oldu.

MasterChef Türkiye Programı 19 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı. MasterChef Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022