Çukur 4.Sezon 16. Bölüm Full İzle Show TV! Çukur 4. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Çukur dizisi 4.sezon 16. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.Sezon 16. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.Sezon 16. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 16. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 16. Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında 4. sezonu ile ekrana gelmeye devam eden Çukur dizisi her bölümü ile izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana karakterleri be hikayesi ile fenomen haline gelen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her bölümü ile reyting şovu yapan Çukur dizisi heyecan dolu sahneleri ile her hafta sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor. Dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yeni sezonda da iddialı yapımlar arasında yer alan Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve yaşanan heyecan dolu gelişmeler ile büyük beğeni topluyor. Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Koçak Köstengil, Damla Sönmez gibi birçok ünlü ismin yer aldığı dizide İstanbul’daki Çukur mahallesini korumak için verilen mücadele anlatılıyor.

Çukur Dizisi 4. sezon 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur geçen hafta 107. bölümü ile ekrana geldi. Yeni sezonun 15. bölümü ile yine izleyenlerin nefesini kesen dizide Koçovalı ailesi intikam için geri döner. Hem Yamaç hem de Cumali için tek amaç Selim’in intikamını almaktır.

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Selim’in ölümü üzerine Koçovalı ailesi intikam almak için harekete geçer. Koçovalıların intikam için atacakları ilk adım ise Erdenetleri hiç beklemedikleri bir yerden vurur. Selim’in intikamı için ant içen Yamaç ilk adımında Erdenetlerin fabrikasını patlatır. Koçovalı ve Erdenetler arasındaki savaşı izleyen Kulkan ise bu süreçte harekete geçmeye başlar. Cumali ise Selim’in intikamı için attığı ilk adımda büyük bir sürpriz ile karşılaşır. Erdenetlerle başlayan savaşta Nehir’in güvenliğini sağlamak isteyen Yamaç ise Efsun’un başına gelenlerden habersizdir. Dizi son bölümü ile yine heyecanı doruğa çıkardı.

Çukur Dizisi 4. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra Efsun’un başına gelecekler ve Koçovalı ailesinin intikam planı merak konusu oldu. Çukur dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.