Masterchef’in Şampiyonu Olacaktı, Şimdi Eleme Adayı Oldu! En Güçlü İki İsimden Emir Mi Ayrılıyor Yoksa Özgül Mü? İşte Masterchef Kariyeri Biten O İsim…

Masterchef Türkiye yarışmasının eleme adayı ise Masterchef Kahini tarafından belli oldu. Masterchef'in En Güçlü İki İsimden Emir Mi Ayrılıyor Yoksa Özgül Mü?

Masterchef’in Şampiyonu Olacaktı, Şimdi Eleme Adayı Oldu! En Güçlü İki İsimden Emir Mi Ayrılıyor Yoksa Özgül Mü? İşte Masterchef Kariyeri Biten O İsim…
Dünyanın en zorlu yemek yarışması olan Masterchef Türkiye yarışmasında sular durulmuyor. Her yeni bölümünde hem seyirci hem de yarışmacılar gerilim dolu anlar yaşıyor. Sevilen programda ise çeyrek final heyecanı milyonları sardı. Kimin birinci olacağı merak edilirken en çok merak edilen diğer bir konu ise kimin eleneceği oluyor. Masterchef Türkiye yarışmasının eleme adayı ise Masterchef Kahini tarafından belli oldu.

Jüri Koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın oturduğu yarışmanın her bölümü ayrı bir tatta oluyor. Türkiye’nin en iyi şefini ve aşçısını ortaya çıkarmak için büyük bir rekabet ortamının oluştuğu Masterchef yarışmasında elenecek isim belli oldu. Elenen isim ise Masterchef Kahini tarafından paylaşıldı. Sevenleri ise bu haber karşısında yıkıldı.

En Güçlü İki İsimden Emir Mi Ayrılıyor Yoksa Özgül Mü?

Masterchef Türkiye ise yayın hayatına hız kesmeden büyük bir gerilim ve enerjiyle devam ediyor. Reytingleri kırıp geçiren bu yarışmada son 4’e kalan isimler ise herkesin kalbinin daha hızlı atmasına neden oluyor.

İlk turda yarışmanın eleme potasına giden isim Emir olmuştu ve bu sevenlerine büyük bir korkuya sürükledi. İkinci turda ise Barbaros’un eleme adayı olması milyonları şoka soktu. Emir ve Barbaros yarışmanın ilk bölümünde dahi kendilerini kanıtlamış olan yarışmacılardan biriydi…

İlk turda ise konuk Şef olan Ömer Akkor için tabaklarını hazırlayan yarışmacılar ikinci turda ise ellerine verilen lüfer ile yaratıcı olmaları istendi ve tabaklarını hazırlamaları için şefler tarafından süre başlatıldı. Burada en iyi tabağı çıkaran Özgül ve Serhat ise üçüncü tura isimlerini yazdırdı. Barbaros ise eleme potasına giden bir diğer isim oldu.

24 Aralık Cuma günü yapılan son eleme adayının eleme programında ise 3 isim Özgül oldu. Eleme gecesinde eleme adayları Emir, Özgül ve Barbaros kıyasıyla yarışacaklar. Nefeslerin tutulduğu geceyi tüm seveler heyacanla beklemekte.

Masterchef Kahini “Emir Gidecek!” Dedi!

Üçüncü turun sonrasında ise oyunun kaderi tamamen değişecek. Masterchef Kahini ise paylaşımlarına devam etti. Masterchef Kahininin o paylaşımı her ne kadar inanılmaz gibi dursa da her elenecek ismin verilmesi ve ardından o ismin elenmesi iddiaların doğru olduğunu yükseltiyor. Masterchef Kahinin paylaşımına göre ise yarışmaya veda edecek isim şampiyonluk kupasını kaldıracağından herkesin emin olduğu Emir oldu…

Masterchef Kahini o paylaşımı ile sosyal medyaya damgasını vurdu. Yaptığı paylaşımda ise “Her ne kadar şampiyon olacak iddiaları ile gündeme gelse de siz Emir sevenlerine kötü hatta kabus gibi bir haberim var. Bu hafta yarışmadan adını sildirecek ve Masterchef kariyeri bitecek olan isim Emir…” sözlerini dile getirdi.

Masterchef Kahini “Özgül Gidecek Mi” Sorusunu açıkladı

Emir sevenlerine kabus gibi haberi veren Masterchef Kahini Özgül hakkında atılan iddialara ise şu şekilde yanıt verdi. “Elbette Özgül’de gidecek ama bu hafta değil!” Bu paylaşımı gören Özgül sevenleri her ne kadar sevinse de akıllarında soru işareti olarak kaldı. Ama iddialara göre net olan bir şey varda o da Emir’in yarışmadan eleneceği oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022