Gönül Dağı 11. Bölüm Fragmanı İzle! Ufukta Evlilik Mi Var? -VİDEO

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, bozkırın ortasında geçen hikayesine yeni bölümü ile devam ediyor. Dizinin yayınlanan 11. fragmanı ile gelecek bölüm hakkında önemli ipuçları yer alırken, sevilen kahramanların tertemiz hikayeleri izleyicinin içini ısıtmaya devam ediyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, bozkırın ortasında geçen hikayesine yeni bölümü ile devam ediyor. Dizinin yayınlanan 11. fragmanı ile gelecek bölüm hakkında önemli ipuçları yer alırken, sevilen kahramanların tertemiz hikayeleri izleyicinin içini ısıtmaya devam ediyor. Başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı iddialı dizi, ilginç senaryosu ile izleyicileri yeni bölümde keyifli anlar yaşatmayı taahhüt ediyor.

Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenerek TV ekranları ile buluşturulan Dönül Dağı dizisi, kısa sürede iyi bir başarı yakalayarak izleyicileri mest etti. Bozkırın orta yerinde geçen dizinin hikayesi her izleyicinin kendisini ait hissettiği anları yansıtmayı başararak başarısını artırmaya devam ediyor. Yayınlanan 11. bölüm fragmanında Dilek ile Taner’in önündeki engellerin aşıldığına şahit olacak olan izleyiciler, Dilek’in sevdiğine verdiği destek ile hem duygulanacak, hem de mutlu olacak. Taner hayallerine her bölümde Dilek’ten aldığı güçle bir adım daha yaklaşırken, patenti almak için girilecek yeni maceralar 11. bölüme damgasını vuracak.

Gerçeklerin saklı kalmamak gibi bir huyu olduğunu ispat eden dizide yeni bölüm, ortaya çıkan gerçekler ile sarsılacak. Taner’in önünü açacak olan gerçekler sonrasında ilk adım gecikmeyecek ve Taner’in Dilek’e karşı hazırladığı sürprizin ayrıntıları yeni bölümde daha açık bir şekilde ifade edilecek. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde başarı ve aşkın etkisi giderek artarken, izleyiciler Gönül Dağı 11. bölümde kendilerinden daha fazla parçayı dizide bulmayı başaracak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.