28 Aralık MasterChef bu akşam kim kazandı? İlk finalist kim oldu? MasterChef Türkiye 131. Bölüm Full Youtube İzle!

Masterchef 28 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 131. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 131. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 28 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 28 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı programda her hafta heyecan daha da artıyor. Finale çok az kala MasterChef Türkiye izleyenleri ekrana çekmeye ve reytinglerde şov yapmaya devam ediyor. Program her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenler ile buluşuyor.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye programında finale çok az kaldı. Yarışmanın bu sezon birinci olacak ismi de merakla bekleniyor.

28 Aralık MasterChef bu akşam kim kazandı? İlk finalist kim oldu?

28 aralık 2020 gecesi ilk finalist belli oldu. Yapılan yemeklerde en iyi tabağı hazırlayarak jürilerden en yüksek puanı alan yarışmacı BARBAROS ilk finalis oldu.

MasterChef Türkiye 27 Aralıkta Neler Oldu, Yarışmaya Veda Eden İsim Kim?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Programda son 4 yarışmacının kaldığı çeyrek finalde dün akşam elenen isim belli oldu. Hafta boyunca eleme heyecanının devam ettiği yarışmada dün akşam elenen isim ile beraber yarı final heyecanı başlamış oldu. Programın sıkı takipçileri ise elenen ismi merak ediyor.

MasterChef Türkiye’nin son dört yarışmacısı Barbaros, Özgül, Emir ve Serhat olmuştu. Hafta boyunca devam eden rekabetten sonra eleme gecesinde Emir ve Özgül karşı karşıya geldi. İki yarışmacının da elenmemek için kıyasıya mücadele ettiği 27 aralık programında 3 turun sonunda elenen isim belli oldu. Programda oynanan ilk oyunda Özgül 19 puan alırken, Emir ise 18 puan aldı. İkinci turu ise 26 alan Emir kazandı, Özgül ise 22 puan aldı. Son turda aldığı puan ile toplam 64 puana ulaşan Emir yarışmada kalmaya hak kazanırken, toplam puanı 57’ye ulaşan Özgül ise elenen isim oldu. Özgül MasterChef serüveninden duyduğu mutluluğu anlatarak yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye 28 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında son 3 yarışmacının kaldığı yeni hafta bugün başlıyor. Yarı final heyecanının yaşandığı programda ilk çekişme bugün yaşanacak. Program saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022