Masterchef'te Büyük Bomba Patladı! O İsim Elendi, Yüzbinlerce Hayranı Sosyal Medyada Gönderi Paylaştı... Emir ve Serhat İkilisinden Elenen İsmi Görenler Şok Oldu! .

Masterchef 29 Aralık Full tek parça izle, Masterchef 132. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 132. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 29 Aralık tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 29 Aralık 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef kıyasıya mücadelenin devam ettiği yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı yarışmacıların şeflerden en iyi yorumları almaya çalıştığı programda Türkiye’nin en iyi şefi aranıyor. TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yemek yarışmasında her hafta heyecan dolu anlar ekrana geliyor. Kıyasıya rekabetin ve kazanma isteğinin izleyici ile buluştuğu programda her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da izleyicisi ile buluşuyor.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye’de Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu jüri üyeliği yapıyor. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı programda deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu yemekleri en iyi şekilde yapmalarını ve en yaratıcı sunumlarla ortaya koymalarını bekliyor. Şeflerin tadımları ile geçer not almak isteyen yarışmacıları rakipleri ile kıyasıya mücadele ediyor. Programın finaline yaklaşılan bu günlerde 2020 yılının birincisinin kim olacağı ve alacağı ödül izleyenler tarafından merak ediliyor.

Masterchef'te Büyük Bomba Patladı! O İsim Elendi, Yüzbinlerce Hayranı Sosyal Medyada Gönderi Paylaştı... Emir ve Serhat İkilisinden Elenen İsmi Görenler Şok Oldu! "Şampiyon Olacak" Deniliyordu...

29 Aralık Masterchef'te 2.finali yapıldı. 3 tabak hazırlandı ve ikinci finalist SERHAT oldu. Elenen isim EMİR oldu.

MasterChef Türkiye Programı 28 Aralıkta Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programı yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. Yarışmaya geçen hafta Özgül’ün de veda etmesi ile final heyecanı başladı. Son 3 yarışmacının kaldığı programda heyecan zirveye çıktı. Bu hafta ekrana gelen bölümlerin ardından kalan iki yarışmacısı arasında final oyunu oynanacak. Bu sezonun kazanan isminin kim olacağı meraka bekleniyor.

MasterChef Türkiye programında Emir, Barbaros ve Serhat son 3’e kalan yarışmacılar oldu. Final heyecanının başladığı MasterChef Türkiye’de dün ekrana gelen bölüm ile ilk finalist açıklandı. Programda ilk finalistin Barbaros olması ise Serhat’ı oldukça sinirlendirdi. Yarışmacıların 3 tur düello yaptıkları 28 aralım programında Emir 65 puan toplarken Serhat ise 61 puan topladı. İlk finalist Barbaros ise 71 puan almayı başardı.

MasterChef Türkiye Programı 29 Aralık Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye bölümünde ilk finalistin belli olmasının ardından heyacan doruğa yükseldi. Emir, Barbaros ve Serhat arasında kıyasıya mücadelenin devam edeceği yeni bölüm bu akşam TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022