Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm Full İzle! 29 Aralık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz XX. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Dördüncü sezonu ile ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana fenomen haline gelen dizisi aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da ATV’de ekrana geliyor.

Hızır Çakırbeyli karakteri ile dizinin başrolünü oynayan Oktay Kaynarca yine ekrana damgasını vurmaya devam ediyor. Ünlü oyuncuya Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi başarılı isimler de eşlik ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 177. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen hafta 177. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde yine birçok hareketli sahne ekrana geldi. Aksiyon dolu sahneleri ile son bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitleyen dizi büyük beğeni topladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekrana gelen son bölümünde Alparslan Çakırbeyli için masada oylama yapılır ve infaz kararı çıkar. Hakkında çıkan infaz kararını umursamayan Alparslan ise intikam almak için adım adım ilerlemeye devam etmektedir. Karşısına çıkan herkese silah doğrultan Alparslan her ne kadar amcası Hızır Çakırbeyli ile ters düşse de en büyük desteği ondan görmektedir. İnfazına el kaldıranlara yaptığı saldırılar ile adını birkez daha duyuran Alparslan intikam planına devam ederken, Tipi ise Alparslan’ın ölümüne el kaldıran Rafet’in peşine düşer. Bu sırada Hayriye Çakırbeyli ise oğlu Hızır Çakırbeyli’nin yuvasının yıkılmasına izin vermek istemez ve harekete geçer. Hayriye Çakırbeyli Bahar Sincanlı’yı karşısına alır ve onu tehdit eder.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi 178. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından Alparslan Çakırbeyli’nin atacağı yeni adımlar merak konusu oldu. Aksiyon dolu yeni bölüm fragmanı ile dikkat çeken dizi bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.