Kuruluş Osman Dizisi 40. Bölüm Full İzle! 30 Aralık Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 40. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 40. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 40. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında ikinci sezonu ile yayınlanmaya devam eden Kuruluş Osman dizisi izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan dizi aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni bölümleri her hafta merakla beklenen Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Yeni sezonda da yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Kuruluş Osman dizisinde Osmanlı Devleti’nin kuruluşundan önceki beylik dönemi anlatılıyor. Burak Özçivit’in Osman Bey karakteri ile ekrana damgasını vurduğu yapımda Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın gibi usta isimler de yer alıyor. Dizi her bölümü ile ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman Dizisi 39. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman geçen hafta 39. bölümü ile ekrana geldi. Her bölümü ile beğeni toplayan dizi son bölümü ile yine heyecanı zirveye çıkardı. Kuruluş Osman dizisinin 39. bölümüne yeni Kayı beyinin kim olacağı sorusu damgasını vurdu. Dizinin son bölümü büyük beğeni topladı.

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ertuğrul Bey’in hasta yatağından kalkması herkese şaşkınlık yaşatır. Yaptığı toy ile Savcı Bey ile Osman Bey arasındaki çatışmaya son veren Ertuğrul Bey, Kayı obasının yeni beyinin kim olacağını görüşmek üzere Aksakallılar ile toplanır. Bu sırada  Targun hatun Nikola’nın Kayı beylerini zehirlemek için hazırladığı planı Osman Bey’e anlatır. Bu haberi öğrenen Osman Bey Nikola’yı tuzağa düşürmek için zekice bir plan hazırlar. Vasiyetini de hazırlamış olan Ertuğrul Bey ise hayata gözlerini yumar. Bütün Kayı obası bu ölüm karşısında üzülürken herkes bir yandan da yeni beyin kim olacağını düşünmektedir.

Kuruluş Osman Dizisi 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen 39. bölümünden sonra Kayı obasının yeni beyinin kim olacağı merak konusu oldu. Heyecan dolu fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 40. bölümü bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.