Zümrüdüanka 25. Bölüm Full İzle! 30 Aralık Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 25. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 25. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından Zümrüdüanka heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen dizide Zümrüt ve Serhat’ın zorluklarla dolu aşk hikayesi ve çevreleri ile verdikleri mücadeleler anlatılıyor. Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizi her hafta çarşamba günleri FOX TV’de.

Zümrüdüanka Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Zümrüdüanka dizisi geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümü ile yine heyecan dolu sahneleri ekrana taşıyan Zümrüdüanka dizisi ilgi ile izlendi. Zümrüt ve Serhat için rollerin bir kere daha değişeceği dizinin yeni bölümü merak edildi.

Zümrüdüanka dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Zümrüt ve Serhat doğal yollardan anne baba olamayacaklarını öğrenir. Bu haber karşısında çok üzülen Zümrüt için tek şans taşıyıcı anneliktir. Bunu öğrenen Azimet’in Zümrüt’e Deniz’i önermesi ise şaşkınlık yaratır. Hem Zümrüt hem de Serhat buna çok sinirlenir. Serhat hayatta en çok sevdiği insan olan Zümrüt’ün bir defa daha üzülmesini istemez ve her şeyi onun istediği gibi olacağını söyler. Bu sırada Latif’in cebinden para dolu zarfı çalarak kaçan Meliha ise herkesi çok şaşırtır. Çaldığı paralarla kaçan Meliha’nın ne yapmaya çalıştığını kimse anlamazken babası Lütfi ise büyük hayal kırıklığı yaşar ve ne olursa olsun o parayı geri ödemeye karar verir. Canan ise Behram’a yakalanmanın korkusu ile girdiği yolu ve Abbas ile olan ilişkisini yeniden sorgulamaya başlar. Serhat ve Zümrüt’ün Kıbrıs’a gitmeye karar verdiğini öğrenen Azimet son kozunu oynamaya karar verir ve işler bir kere daha karışır.

Zümrüdüanka Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin geçe hafta yayınlanan son bölümünden sonra Azimet’in yeni oyununun Zümrüt ve Serhat ilişkisini nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.