Mucize Doktor Dizisi 44. Bölüm Full İzle! 31 Aralık Mucize Doktor Bugün Var Mı?

Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor 44. Bölüm izle! Söz konusu araştırmaları yapan kişiler için Mucize Doktor 44. Bölüm tek parça izle makalemizi hazırladık. Makalemizin içeriğinden hem Mucize Doktor 44. Bölüme ulaşabilir, hem Mucize Doktor 44. Bölüm fragmanına göz atabilirsiniz. İşte ekranların en sevilen dizisi Mucize Doktor 44. Bölüm ve tüm detayları…

Mucize Doktor Dizisi 44. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

İkinci sezonu ile FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor dizisi heyecan dolu bölümleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ekrana gelen her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Mucize Doktor dizisi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Uysal gibi başarılı isimlerin paylaştığı Mucize Doktor dizisinde Savant sendromlu Ali Vefa’nın doktor olma mücadelesi anlatılıyor. Savant sendromu yüzünden herkesten farklı bir algıya sahip olan Ali’nin eğlenceli maceralarının ekrana geldiği dizide kimi zaman duygusal sahneler de yaşanıyor. Mucize Doktor dizisi bu sezonda başarılı reyting oranları ile yayın hayatına devam ediyor.

Mucize Doktor Dizisi 43. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Mucize Doktor 43. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde hem hastanede hem de Ali ve Nazlı yolcuğunda işler karışmaya başlar. İlgi ile izlenen 43. bölümde heyecan dolu dakikalar ekrana geldi.

Mucize Doktor dizisinin ekrana gelen son bölümünde Nazlı, Ali ve Ferman yurtdışında verilecek prestijli bir ödül için yolculuğa çıkar. Ferman, Ali ve Nazlı’nın konferansa gitmek için bindiği uçağa Ezo’nun da binmesi ile uçakta işler karışmaya başlar. Bu sırada Tanju ise mahkemeye çağırılır. Mahkemeye giderken cerrahi bölümünü Demir ve Doruk’a bırakmak zorunda kalır. Demir ve Doruk bu yetkiye sevinirken cerrahi bölümüne kritik bir hasta gelmesi ile hastanede de işler karışmaya başlar. Demir ve Doruk hastaya Tanju’dan habersiz müdahale etmek zorunda kalır. Bu sırada uçakta ise yolcular sebebi bilinmeyen bir hastalığı ayaklanmaya başlar. Hem hastanede hem de uçakta zaman daralırken işler çığrından çıkmaya başlar.

Mucize Doktor Dizisi 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize Doktor dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra hastanedeki vakanın ne olacağı ve Ali’nin uçaktaki hastalığı nasıl çözeceği merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.