Alev Alev Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 31 Aralık Alev Alev Bugün Var Mı?

Alev Alev 9. Bölüm izle makalemizle birlikte, Alev Alev dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Alev Alev 9. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Alev Alev 9. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Alev Alev dizisi ve 9. Bölüme dair tüm detaylar…

Alev Alev Dizisi 9. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan Alev Alev dizisi heyecan dolu bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Çarpıcı senaryosu ile ilgi odağı olan yapım her hafta sosyal medyada da gündem oluyor. Alev Alev dizisi yeni bölümleri ile perşembe akşamları saat 20.00’da Show TV’de yayınlanıyor.

Alev Alev dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Dilan Deniz Çiçek ve Hazar Ergüçlü yer alıyor. Sarnıçta çıkan bir yangınla hayatı değişen 3 kadının hikayesinin anlatıldığı Alev Alev dizisinin kadrosunda Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceylan, Berker Güven ve Zuhal Olcay gibi başarılı isimler de yer alıyor. Çarpıcı senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımın heyecan dolu bölümleri merakla bekleniyor. İzleyicinin takdirini kazanmaya devam eden Alev Alev dizisi reyting sıralaması ile de göz dolduruyor.

Alev Alev Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Alev Alev dizisi geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemre ile Çelebi mücadelesi devam ederken, Ozan ise Çelebi’nin başına sardığı haciz derdi ile uğraşmaktadır. Ömer’in vurulması ile Ömer ve Rüya arasındaki yakınlaşma artar. Bu sırada İskender’in başına gelenlerde dolayı zor saatler geçiren Çiçek’i ise yeni bir sürpriz beklemektedir.

Alev Alev dizisinin ekrana gelen son bölümünde Cemre akıl sağlığı raporu almaya çalışırken, Çelebi ona beklemediği bir oyun oynar. Bu Cemre’nın yıkılmasına yol açarken, Ozan’ın da başı derttedir. Çelebi yüzünden haciz borcu ile uğraşan Ozan bu dertten kurtulmak için daha büyük bir derde girer. Bu sırada Ömer’i kaybetmekten çok korkan Rüya ise ona olan hislerini kabul etmeye başlar. İskender’in uyanması ve kendisini vuranın Ali olduğunu hatırlaması Tomris ve Çiçek için zor saatlerin yaşanmasına sebep olur. Ali ise hayatını değiştirecek gerçekle yüzleşir ve Çiçek’in yaşadığını öğrenir.

Alev Alev Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin heyecanla beklenen 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi Yılbaşı programı sebebi ile bu akşam ekrana gelmeyecek. Alev Alev dizisi yerine Güldür Güldür Show programının Yılbaşı özel bölümü ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.