Neler Oluyor Hayatta Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Çarşamba Kanal D Canlı izle!

Gündeme ve insana dair yaşananların masa yatırıldığı Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, izleyiciyi ekran başından ayırmayacak yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı sunumuyla gündeme dair ne varsa konuşulan ve tarafsız değerlendirmelerin yapıldığı program, yine dopdolu gündemi ile izleyici ile buluşuyor.

Neler Oluyor Hayatta Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Çarşamba Kanal D Canlı izle! >>>>> TIKLAYINIZ

Gündeme ve insana dair yaşananların masa yatırıldığı Kanal D ekranlarının sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, izleyiciyi ekran başından ayırmayacak yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı sunumuyla gündeme dair ne varsa konuşulan ve tarafsız değerlendirmelerin yapıldığı program, yine dopdolu gündemi ile izleyici ile buluşuyor. Yeni yılın ilk günü yayınlanan 320. bölümü ile ekran başında olan program, yılbaşı tatili sonrası yeniden izleyiciyle buluşarak gündeme dair her şeyi masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Neler Oluyor Hayatta 1 Ocak Cuma Gün Neler Konuşuldu, Hangi Olaylara Yer Verildi?

Yeni yıla girerken rehber niteliğinde bilgilerin tartışıldığı programda, yemeği fazla kaçıranlara kullanışlı önerilerle start veren programda, vücudun arındırılabileceği detokslara da değinildi. Akupunktur uzmanı Doktor Murat Topoğlu önerileri ile yeni yılın ilk programına başlayan program, 2021 yılına sağlık önerileri ile başlayarak önemli bir açılış yaptı.

Şanlıurfa’da kendi hazırladıkları tenis kortunda vakit geçiren vatandaşlarımızın hayatlarından güzel karelerin yer aldığı programda, imkansızlıkların insanı engelleyemeyeceğine değinildi. Çocuklarının hepsini okutan ve 60 yaşında kendisi okuyan annenin azminin yer aldığı anlar ikilide büyük hayranlık uyandırırken, 2020 yılını en dikkat çeken ünlülülerinin üzen, güldüren ve düşündüren en özel kareleri Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı tarafından tek tek irdelendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.