Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı İZLE !

Kayıpların bulunduğu, ayrı düşenlerin kavuştuğu ve cinayetlerin çözüm ile buluştuğu programda yaşanacaklar her gün merakla takip ediliyor. Saat 13:15 itibari ile izleyici ile buluşan program ile gerçekler üzerindeki sis perdeleri aralanmaya devam ediyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı İZLE ! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her gün Serap Paköz’ün sunumu ile yayınlanan Gerçeğin Peşinde, 4 Ocak Çarşamba günü yine bomba gibi gündemle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kayıpların bulunduğu, ayrı düşenlerin kavuştuğu ve cinayetlerin çözüm ile buluştuğu programda yaşanacaklar her gün merakla takip ediliyor. Saat 13:15 itibari ile izleyici ile buluşan program ile gerçekler üzerindeki sis perdeleri aralanmaya devam ediyor.

Gerçeğin Peşinde 1 Ocak Cuma Günü Neler Yaşandı, Hangi Olaylar Oldu?

Hande Çinkitaş’ın katil zanlıları Nezih ve Şehnaz Çinkitaş için hakim karşısına çıkacaklar müjdesinin verildiği programın 267. bölümünde, stüdyoya 2,5 yıldır annesi ile görüşmeyen Yasemin Erdan konu oldu. İki yıldır evli olmayan Yasemin Hanım’ın annesi Nevin Hanım ile görüşüp görüşemeyeceğinin heyecanı programda izleyici tarafından yakından takip edildi. Yasemin Erdan’ın hayat hikayesi ve başından geçenler izleyicileri göz yaşlarına boğarken, Yasemin Hanım’ın annesi ile birlikte 2 yıldır da çocuklarını görmediği ortaya çıktı.

Dolandırıldığı iddiası ile Gerçeğin Peşinde programına konuşan Ahmet Bozkurt, stüdyoda kendisini dolandırdığını iddia ettiği Mine ile canlı yayında karşı karşıya geldi. Ahmet’in iddialarını Mine’ye soran Serap Paköz, iddiaların yalanlanması yanında karşı iddialarla karşı karşıya kaldı. İfşaların kol gezdiği 1 Ocak bölümünde Mine’nin iddiaları ortalığı kasıp kavurdu. Son olarak Fatma ve kızı Buğlem’den 49 gündür haber alamayan ailenin arayışı ekrana gelirken, 4 Ocak Pazartesi bölümü merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.