Neler Oluyor Hayatta Tamamı Tek Parça 5 Ocak 2021 Salı Kanal D Canlı izle!

Yılbaşı tatili sonrasında ekranlara hızlı bir geri dönüş yapan programın nefes kesen gündemi, izleyicilerin yine başını döndürmeyi başardı.

Neler Oluyor Hayatta Tamamı Tek Parça 5 Ocak 2021 Salı Kanal D Canlı izle >>>> TIKLAYINIZ

Hafta içlerinin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, 5 Ocak Salı günü bölümü ile yine masaya yatırdığı konular ile çok ses getirdi! Gündeme ve insana dair her şeyin tarafsızca ele alındığı sevilen program 322. bölümü ile ekrana gelirken, Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül sunumu ile büyük beğeni alan bir program daha geride bırakıldı. Yılbaşı tatili sonrasında ekranlara hızlı bir geri dönüş yapan programın nefes kesen gündemi, izleyicilerin yine başını döndürmeyi başardı.

Neler Oluyor Hayatta 4 Ocak Pazartesi Günü Ne Oldu?

Yeni yılın ikinci programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül yine bomba konulara değinmeyi ihmal etmediler. Koronavirüs salgınının merkezi olan Çin’in Wuhan eyaletindeki eğlencenin değerlendirildiği programda, tüm dünyanın başına Covid-19 belasını musallat eden Wuhan’daki kontrolsüz yeni yıl eğlencesi büyük tepki aldı.

Zorla amcasının oğlu ile evlendirilmek istenen genç kızın sevgilisi ile yaşamaya başlaması ardından başına gelenler kan dondururken, 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam’a ne olduğu bolca konuşuldu. Cemal Metin Avcı tarafından acımasızca katledilen Pınar Gültekin olayında babanın iddiası değerlendirilirken, evinde ölü bulunan Ukraynalı genç kadın da değerlendirilen gündemde yerini aldı. Çekici ile drift yapan magandanın savunması, kavga eden iki kişinin sonrasındaki davranışı ve Yargıtay’dan çıkan gelin – kaynana kararı konuşulurken; Sibel Can ve Ebru Gündeş’in yaptıkları konser anlaşmalarına da değinildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.