Kuruluş Osman Dizisi 41. Bölüm Full İzle! 6 Ocak 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İkinci sezonu ile ATV ekranlarında yayınlamaya devam eden Kuruluş Osman dizisi izleyenlerden beğeni topluyor. Ekrana gelen ilk bölümünden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip olan yapım, aksiyon dolu sahneleri ile sosyal medyada da gündem oluyor. Kuruluş Osman dizisi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Kuruluş Osman Tamamı Tek Parça 6 Ocak 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Başrolünü Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinde Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın gibi usta isimler de yer alıyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarının anlatıldığı yapım, her hafta heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 40. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman geçen hafta 40. bölümü ile ekrana geldi. 3 yeni oyuncunun kadroya katıldığı 40. bölümde heyecan dolu sahneler yaşandı. Ekrana gelen son bölümü ile yine büyük beğeni toplayan Kuruluş Osman dizisinde yeni Kayı beyinin kim olduğu da bu bölümde belli oldu.

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümünde Kayı beyi sonunda belli oldu. Kayı obasındaki beylerin toyda yeni beyi seçmek için toplandığının görüldüğü dizide Dündar Bey, kendisinin bey seçilmesi için bazı beylere para verdi. Rüşvet döndüğünü anlayan Osman Bey’in bu oyunu bozdu ve kendisi bey seçildi. Osman Bey’in bey seçilmesine ve amcasının kendisini kandırmasına çok sinirlenen Savcı Bey yeni planlar yapmaya başlarken, Nikola ise Osman Bey’in Kayı Obasının yeni beyi olmasından sonra köşeye sıkıştığını hissetti. Ancak Nikola’ya beklemediği bir yerden destek geldi. Bu sırada Müslüman olmaya karar veren Targan hatun ise Osman Bey’i elde etmek için yeni bir plana başlar.

Kuruluş Osman Dizisi 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Osman Bey’in hem obada amcasına karşı hem de dışarıda Nikola’ya karşı vereceği mücadele merak konusu oldu. Targan hatunun yeni planlarının ortaya çıkıp çıkmayacağının da merak edildiği Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.