Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı izle! Çukurova’nın Artık Ümit’i Var! Ya Demir’in?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan 80. bölüm fragmanı nefes kesti!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan 80. bölüm fragmanı nefes kesti! Başrol oyuncusunun senaryo gereği ölerek diziden ayrılması sonrasında işlerin giderek karmaşıklaştığı dizide, yeni katılan oyuncularla süreç farklı bir boyuta taşındı! İzleyicilerin değişimi takip edemediği dizide yapımcılar, nefes kesici bir fragman yayınlayarak fenomen dizinin 80. bölümü ile ilgili ipuçlarını izleyiciler ile paylaştı.

Züleyha’yı Toplamaya Çalışan Demir ile Ümit Arasında Elektrik Artıyor!

Yılmaz’ı kurtarmak için harekete geçen ve onu hastaneye yetiştiren Demir, Çukurova’ya barış getirmek için elinden geleni yapmıştır. Demir’in tüm çabalarına karşın Yılmaz kurtulamazken, Demir en azından Yılmaz ile helalleşmiş olmanın rahatlığını yaşamaktadır. Yılmaz’ın ölümü ile yıkılan Züleyha’yı ayağa kaldırmak için uğraşan Demir, çocukları için Züleyha’yı ayağa kaldırmaya çalışırken diziye katılan Ümit, ayağının tozu ile Demir ile tanışarak diziyi ilginç bir yöne doğru kaydırmaktadır.

Adana’ya gelen Ümit’in bozulan otomobili sonrası bir önceki bölümde başlayan Demir ile tanışma merasimi, yeni bölümde biraz daha ilerlemektedir. Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit karakterinin gizemi izleyicileri meraklandırırken, Ümit hem güzel hem de çok esrarengizdir. Yılmaz’ın giderek kanının ısındığı Ümit’le geçireceği vakit artarken, Çukurova’yı Ümit’in tesadüf olarak görülen gelişi sonrası nelerin beklediği ise yeni bölümle birlikte bir nebze daha aydınlanmaktadır. Haberimizden Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanını izleyerek sevilen dizinin sonraki bölümünde neler olacağını takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.