Arıza Dizisi 18. Bölüm fragmanı! Herkes kahroldu! Halide Vurulacak Mı, Erken Final Mi Geliyor?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza, yayınlanan 17. bölümü ile adete nefes kesti! Dizinin yeni bölümünü merak eden izleyiciler sabırsızlıktan yerinde duramazken, diziye ait 18. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin gelecek bomba bölümü ile ilgili önemli ipuçları paylaştı!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza, yayınlanan 17. bölümü ile adete nefes kesti! Dizinin yeni bölümünü merak eden izleyiciler sabırsızlıktan yerinde duramazken, diziye ait 18. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin gelecek bomba bölümü ile ilgili önemli ipuçları paylaştı! Dizide yayınlanan son bölüm ile açıkta bırakılan soru işaretlerine yanıt olan Arıza 18. bölüm fragmanını imdada yetişirken, dizinin birden değişen seyri herkesin başını döndürmüştür. Arıza dizisinin yayınlanan 18. bölüm fragmanını haberimizden seyredebilirsiniz.

Arıza Dizisi 17. Bölümde Ne Oldu, Neler Yaşandı?

Pazar akşamları Show TV ekranlarında saat 20.00’de buluşan Arıza dizisinin 10 Ocak günü yayınlanan son bölümünde, Halide’nin yaptıklarının bedelini ödemesi diziye damga vurdu. Halide tarafından vurulan Fuat hastaneye kaldırılırken, Halide Fuat’ın rehini olarak tutulmaktadır. Fuat hastanede gözlerini açmış ve oğlu Burak’a ilk emri, “Yarım bıraktığın işi tamamla!” oldu. Burak, Ali Rıza’ya var gücü ile saldırırken, Halide’yi de rehin tutmaya devam eder.

Ali Rıza’nın havaya uçan taksisi sonrasında ölümün resmen teğet geçmesi dizi izleyenlerin nefeslerini tutmalarına yol açarken, Ali Rıza bir yandan Halide’yi kurtarmak için mücadelesini sürdürmektedir. Burak ise Ali Rıza’yı giderek köşeye sıkıştırırken, hayatının en zor görevini yapmak üzere Halide’nin başına silah dayar. Halide ise gözlerini bile kırpmadan Burak’a bakarken, Ali Rıza ve Haşmet’in çaresizliği dizi hayranlarını kahretmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.